Select Page
Прекрасна, съвсем скоро на 13.01.2020 г. започваме новата програма “Зимно меню”, която не включва само меню. Ако искаш първа да получиш информация за програмата, веднага щом е достъпна, регистрирай се, за да ти изпратя писмо.

Програмата включва СТРАХОТНО вкусно зимно меню + тренировъчна програма! И още изненади 🙂

Влизай във форма и извай тяло за бански сезона, като започнеш сега. Отнема време, за да станеш по-силна и издръжлива, да започнеш да виждаш напредък в огледалото, да изградиш здравословни навици, които да те отведат до твоята мечта!

Представи си колко различна може да бъде лятната ваканция за теб, ако започнеш сега и отделиш няколко месеца, за да изградиш навик да хапваш хубава храна, да тренираш редовно, да имаш време за себе си!

Всичко зависи от теб и твоето желание да постигнеш целта, която си постави в началото на годината 🙂

“Зимно меню” е изключително вкусно меню, което с лекота те кара да хапваш вкусно и да зареждаш тялото си с много витамини и минерали, за да си енергична всеки ден. Дааа, зимата е супер богата на вкусни и здравословни храни. Ще ти покажа как може да се храниш за супер форма целогодишно 😉

Имам и изненада: интернационални рецепти, адаптирани, така че да не отнемат време, да са лесни и разбира се здравословни, вкусни и в тон с добрата ти форма.

Рецептите са подходящи за цялото семейство, така че да не готвиш за всеки поотделно! Всички вкъщи си облизват пръстите, а ти влизаш във форма!

Запиши се тук, за да ти изпратя писмо, когато програмата стартира:

Готова с най-вкусното зимно меню за супер форма,
Руми

 

Стопи мазнините и извай тялото си за няколко седмици

От Руми Илиева, сертифициран фитнес треньор
Виж как!