Упражнения с Тава за Готвене


Тази тренировка включва упражнения за цялото тяло като за допълнителна трудност използвам тава пълна с книги. Всички упражнения могат да се направят с и без тежест, като може вместо тава да използвате бутилки с вода или гири.

Използвам тава пълна с книги, за да ви покажа, че нямате нужда от нищо специално, за да тренирате и да сте във форма. Освен това не е нужно да тренирате с часове, просто тренирайте умно!

Никога не правете упражнения само за една част на тялото!!!! Това не само, че не води до отслабване, но и ще си докарате травма. Винаги тренирайте цялото тяло.

награда от играта на the Mall
награда от играта на the Mall
А сега малко клюки около мен 😉

Вчера отидох до the Mall да си взема наградата от играта “Кой ще пазарува безплатно 1 година”. Дадоха ми да подпиша декларация с условия, с които не бях съгласна, съгласиха се да ги обсъдят с правния си отдел и да ми звъннат, колко хубаво 🙂

Това ми напомни, че в живота човек може да променя нещата, които изглеждат като даденост.

Не приемайте липсата на време и лошата храна за даденост. Опитайте 15 минути на ден да правите упражнения и едно от храненията ви да бъде здравословно. Не мислете, че е невъзможно само, защото изглежда невъзможно 🙂 .

И правете упражнения за цялото тяло 🙂

Получи специално внимание, като се присъединиш в Студио Прекрасна

Присъедини се към нас и се възползвай от премиум тренировки и рецепти.