Select Page
Днешната тренировка снимах в тоалетната, защото това е най-малкото помещение в апартамента, посвещавам я на Юлия 🙂 Ако нямате място за трениране, това е тренировка точно за вас. Може да я правите и в хотелска стая, ако често пътувате. Използвам бутилка с вода, която може да се купи навсякъде по света


Работя по сайт, в който всички тренировки ще могат да се свалят, ще има малка месечна такса (10 лв), а който не може да си позволи таксата, ще получи безплатен достъп срещу нещо, което ще свърши за мен, мисля че така е честно.

Всяка тренировка съдържа следните части: разгряване, тренировка, разтягане и обяснение, което може да бъде в отделен файл, а може и във файла с тренировката, кажете как предпочитате.

Ще се радвам да получа обратна връзка от вас дали тренировката е била полезна за вас в този й вид, дали искате още нещо да обяснявам и показвам, изобщо всякакви препоръки приемам, искам да съм ви максимално полезна. Видеото нарочно не е с добро качество, защото става огромен файл, но мисля че е ок, за да тренирате с мен.

Гледайте и второто видео, в него показвам правилното изпълнение на упражненията и варианти за напреднали и начинаещи.

5 упражнения, които се изпълняват по 10 пъти, това е 1 кръг на тренировката. Правят се 4 кръга, начинаещите правят 2 кръга само.

1. Клек с тежест – целта е да не се правят много повторения, а малко, но трудни. Затова след като усвоите клека, вземете си тежести. Това упражнение е за предната част на бедрата, дупето и корема.

2. Мъртва тяга на 1 крак. Начинаещите задължително изпълняват без тежест. Ако ви е трудно на 1 крак, тогава на 2 крака. Това упражнение е за задната част на бедрото и дупето.

3. Лицева опора: 4 варианта на изпълнение, изберете, който е за вас. От пръсти на крака, от колене с ниско дупе, от колене с високо дупе, на стена. Това е упражнени за гърди, трицепс, корем, долната част на гърба.

4. Гребане. Упражнение за горната част на гърба.

5. Полукръг с бутилка. Упражнение за рамо, бицепс, гръб и корем.

 

Стопи мазнините и извай тялото си за няколко седмици

От Руми Илиева, сертифициран фитнес треньор
Виж как!