Упражнения за Дупе и Корем
Тренировка за отслабване. Включва 6 упражнения, които натоварват цялото тяло, но с акцент върху дупето, корема и бедрата.

Ако искате веднага да получавате имейл, когато има нова тренировка, абонирайте се за Yotube канала ми (кликнете на бутона Абониране/Subscribe).

Упражненията:
Изпълняват се едно след друго и това е 1 кръг на тренировката, правят се общо 3 кръга, като почивате 1-2 минути между всеки кръг.

1. Сумо клек с подскок и повдигане на прав крак назад – 10 пъти

2. Повдигане на ханша върху стол на 1 крак (във видеото има предложения за начинаещи, ако ви е трудно на 1 крак) – 10 пъти за всеки крак.

3. Подскоци звезда – 100 пъти

4. Повдигане на прави крака, обратна коремна преса, коремна преса – 10 пъти

5. Лицева опора, подскок в ляво, подскок назад, подскок в дясно, подскок назад – 10 пъти

6. Дърпане на врата (или гири) – 10 пъти

Върнах се от почивка в Щатите, където много здраво наблегнах на сладките храни – курабийки, чийз кейк, торти, кремове … За 12 дни ваканция мисля че тренирах 9 или 10 пъти, като пропусках тренировка само в дните, в които пътувахме.

Толкова много ядене на въглехидрати се отрази на тялото ми, плочките на корема ми не са така видими и бедрата и дупето са някак по-пухкави. Не се чувствам надебеляла, но искам да направя една ударна седмица на ниски въглехидрати, за да си върна старата форма.

Независимо колко сериозно тренираме, не можем да изгорим изядената храна, ако тя е повече от колкото имаме нужда. Аз съм пример за това. В Щатите ходех по 5-6 часа на ден, тренирах всеки ден по 20-30 минути и въпреки това усещам, че съм консумирала повече енергия от колкото имам нужда, т.е. ако бях продължила с високите въглехидрати, щях да покача мазнините в тялото си.

Ако искате да намалите мазнините в тялото си трябва да обърнете внимание на храната, тя е 90% от успеха.

Вчера беше интересен ден. Станах в 5.30 сутринта, защото все още не мога да се настроя към бг времето, но използвах ранното ставане да опиша втория ни ден в Сан Франциско, надявам се днес да успея да опиша първия и втория ни ден в Лос Анджелис. Не съм предполагала, че писането на впечатления, подбор на снимки и форматирането им за сайта ще ми отнеме 3 часа!

След обед излязох да хапна в Дивака и се запознах с читателка на този сайт, Цветелина Карачева. Цвети е много секси и изглежда в супер форма!

Цвети и Руми

Вечерта гледахме последния филм за Хари Потър, на 3D. Нямаше много 3D сцени (не е като Аватар), но ми хареса. Историята беше добре разказана и явно такива дебели книги е добре да се правят на филми по 2 части, за да не се претупва историята.

Храната за днес:
2 протеинови шейка (не наведнъж)
Таратор с миш маш
200 гр. боровинки
Калмари на плоча със салата
200 гр. малини

Получи специално внимание, като се присъединиш в Студио Прекрасна

Присъедини се към нас и се възползвай от премиум тренировки и рецепти.