Select Page
Продължаваме с 90 дни тренировки с комбинация за корем и дупе. В тази тренировка работим за корем, без коремни преси. Има видео с по-лесна версия на упражненията. Преди да започнеш, опитай няколко пъти упражнение 4, започва на 3:52 във видеото. Направи по 4-5 повторения на всяка страна, за да го усвоиш. Не е сложно, просто е ново.Ако редово тренираш и търсиш видим резултат, обърни внимание на храненето си. Опитах да броиш калории или просто намали порцията, която ядеш с ¼. След 2 седмици оцени напредъка си. А ако искаш да хапваш любими ястия като пица и спагети, но не знаеш как да ги включиш, пиши на Руми да ти изготви хранителен режим.

Важно е да имаме силен “core” (на английски), на български може би се превежда “пояс”. Това е едновременно мускулите на корема и долната част на гърба. Добре е винаги да се тренират и двете, ако искаме безтравмени тренировки 🙂 (безтравмени: нова българска дума 😉 )

Интервална тренировка без почивка
5 интервала 60/60, 10 минути

1. Лицеви опори (в тази тренировка подобрих личния си рекорд)
2. Скачащ напад ЛЯВ крак
3. От лакти и колене – обтягане на ЛЯВ крака нагоре
4. От сдеж, ЛЯВ крак върху дясно коляно. Опора на десен крак и лява ръка – завъртане на ляво и надолу – докосване на пода под корема. Упражнението е по-трудно,а ко всеки път започва от седеж (така има преодоляване на мъртва точка). Съответно по-лесно е, ако дупето стои във въздуха.
5. Скачащ напад на ДЕСЕН крак
6. От лакти и колене – обтягане на ДЕСЕН крака нагоре
7. Като 4. ДЕСЕН крак върху ляво коляно
8. По корем, едновременно повдигане на торса и крака. Ръцете обтягане напред, назад до W. Едновременно махаво с крака.
9. Ренегадско гребане ЛЯВА ръка
10. Ренегадско гребане ДЯСНА ръка

Кое упражнение ти хареса най-много? А кое най-малко?

 

Стопи мазнините и извай тялото си за няколко седмици

От Руми Илиева, сертифициран фитнес треньор
Виж как!