Select Page
тренировка в сингапур

Здравейте от Сингапур – градът на моловете! Преди да излезем от хотела направих около 16 минути тренировка, като всяко упражнение се изпълнява до отказ и се преминава към следващото. До отказ (за тази тренировка) означава да не можете да направите повече от 2 повторения без почивка (може да продължите и докато трябва да почивате след всяко повторение).

Забележка: за да получавате имейл с новите тренировки, абонирайте се за Yotube канала ми, (кликнете на бутона Абониране/Subscribe).

Засичах си време за всяко упражнение по отделно и почивах по 1 минута между упражненията.1. Клек с подскок – 182 повторения за 6:57

2. Повдигане на ханша на 1 крак върху легло (тук леглата са мнооого високи) – ЛЯВ – 26 повторения за 1:24

3. Като 2 ДЕСЕН – 27 повторения за 1:18

4. Лицеви опори – 52 повторения за 3:24 като телефонът ми може да записва „обиколки“ и имам време за различните нива на трудност.
Стандартни лицеви опори – 21 повторения за 1:09
От колене, дупето ниско долу – 14 повторения общо с първите 21 за 2:17
От колене, дупето горе – 17 повторения до 3:24

5. Коремни преси с повдигнати (40 см от земята) и обтегнати крака, ръцете зад главата – 42 повторения за 2:31

6. По корем на земята, повдигане на торса назад и нагоре и в същото време докато торсът е назад ръцете са сгънати в лактите и лакти до тялото – да се усети как се събират лопатките (исках да се набирам на маса, но е стъклена, а стъклото залепено за краката и се притесних да не я разлепя). Когато торсът слиза надолу, ръцете се обтягат напред – 30 повторения.

руми сингапур

Отиваме да си направи 10-12 часова разходка 🙂

Приятно трениране!

 

Стопи мазнините и извай тялото си за няколко седмици

От Руми Илиева, сертифициран фитнес треньор
Виж как!