Select Page
Прекрасни, как сте? Има ли настроение и потни тренировки 😀

Имам въпрос свързан с книгата, която пиша, моля да споделите в коментарите: Следвали ли сте специфичен режим на хранене, например: Палео; ВМ-НВХ, Високо въглехдратно хранене (80-10-10), Воинско хранене, Intermittent fasting (периодично хранене) или друго. Ако може да дадете пример за едно меню с точните количества храна. Въпросът ми е свързан с това, че обикновено хората се кълнат, че нещо работи за тях и го наричат по определен начин, а като погледна какво ядат, то не е такова 😉 Ако искате да сте анонимни, сменяйте си името, под което публикувате 🙂

Искам да съм максимално практична и полезна с книгата и ще питам и други неща в процеса на писане. Постоянно ми идват нови идеи и разширявам обсега. Накрая ще трия или заделям за друга книга 😀

За новите читатели: ако до сега не си тренирала, започни с програмата за начинаещи – добре, прочети инструкциите към нея, защото там се крие разковничето към успеха. След като начинаещи ти станат лесни, след 2-3-4-5 седмици, продължи с ниво 2 от 90 дневната програма. След това мини и през 90 дни ниво 3.

След това следвай седмичните програми, като тази по-долу.

Ако нямаш уреди, примерно на почивка си, следвай Румфит тренировките, но те са много интензивни и не са подходящи за начинаещи.

За мотивация, виж снимки преди-след отслабване с вкусна храна и домашни тренировки.

Програмата за тази седмица:

Ден 1


Ниво 3списък с упражненията

Ниво 2списък с упражненията

Ден 2


Ниво 3списък с упражненията

Ниво 2списък с упражненията

Ден 3


Ниво 3списък с упражненията

Ниво 2списък с упражненията

Ден 4Ниво 2 и 3 имат еднаква тренировка. Ниво 2 знае как да модифицира упражненията и по всяко време може да спре видеото за почивка или да марширува до края на интервала. Изпълнете видеото 4 пъти по 5 минути или общо 20. След всеки 5 минути 30-60 секунди почивка.

Списък с упражненията.


Ден 5


Ден за дълга тренировка. Изпълнява се колкото можеш или имаш време от тренировката по-долу. Комплексите са така направени, че натоварват цялото тяло и по всяко време може да прекратиш.

По желание ниво 2 да опита тренировката за ниво 3.

Ниво 3списък с упражненията

Ниво 2списък с упражненията

Ден 6


Почивка или йога по избор.

Ден 7


Почивка или йога по избор.

 

Стопи мазнините и извай тялото си за няколко седмици

От Руми Илиева, сертифициран фитнес треньор
Виж как!