Козметика – студио “Прекрасна”


[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.4.7″][et_pb_row column_structure=”1_4,3_4″ _builder_version=”4.4.7″][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”4.4.7″][et_pb_menu menu_id=”435″ active_link_color=”#00b5cb” dropdown_menu_bg_color=”#ffffff” dropdown_menu_line_color=”#00b5cb” dropdown_menu_text_color=”#00b5cb” dropdown_menu_active_link_color=”#00b5cb” mobile_menu_bg_color=”#ffffff” mobile_menu_text_color=”#00b5cb” _builder_version=”4.4.7″ menu_font=”Open Sans||||||||” menu_text_color=”#00b5cb” menu_font_size=”17px” menu_letter_spacing=”0.5px” menu_line_height=”1.2em”][/et_pb_menu][/et_pb_column][et_pb_column type=”3_4″ _builder_version=”4.4.7″][et_pb_text _builder_version=”4.4.7″]

Козметиката Руми в студио “Прекрасна”

[/et_pb_text][et_pb_image src=”https://ww.fitnesinstruktor.com/wp-content/uploads/2020/05/TRP02752-copy111.jpg” title_text=”TRP02752 copy111″ _builder_version=”4.4.7″][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”4.4.7″]Моята козметична линия се роди след дълго търсене на чиста, висококачествена, работеща натурална козметика.

Имам здравословно предизвикателство Хашимото и заради него през годините съм опитвала много и различни подходи, за да се опитам да намеря начин да се чувствам добре – енергична, в добра кондиция и форма 🙂

Привърженик съм на холистичния подход към здравето. Няма как да хапваме каквото искаме, да седим на дивана по цял ден и да изглеждаме страхотно. Има изключения в природата, но за мен само късметът не е вариант.

Много пъти съм чувала, че фигурата ми се дължи на късмет. Мога да ви уверя, че зад всичко, което съм постигнала, стоят години неуморен труд, упоритост и отдаденост към целите, които преследвам.

Преди години, когато следвах Автоимунния протокол на Сара Балантайн, ми направи впечатление, че имаше цяла глава за токсините, които дразнят имунната система и я държат постоянно нащрек. Разбрах, че трябва да изхвърля цялата си козметика и почистващи препарати, ако искам да постигна ремисия. Тогава си зададох въпроса „Каква козметика да използвам?“. И започнах да изследвам какво са използвали хората преди 1000 години и открих възхитена мощните масла, които са в основата на козметичната ми линия.

След това се обърнах към съвременните постижения на науката и потърсих научни доказателства за натурални съставки, които въздействат позитивно върху кожата. Разбрах, че мога да се грижа за кожата, си без да правя компромис със здравето си. Запознах се с ценни и редки съставки, които забавят следите от времето върху кожата ни и които напълно се вписваха в холистичния ми възглед за живота.

Първият продукт, който създадох беше серума GLOW. Еликсир за свежа и сияйна кожа. Роди се от желанието ми да имам пълноценна нощна грижа за лицето, изцяло натурална, но действаща с мощна сила.

Нямах идея че постепенно ще разработим толкова много продукти! Много от тях се родиха от писмата на моите последователи, в които ежедневно ми пишат от какво имат нужда. Щастлива съм, че мога да отговоря на тези потребности и да създавам изключителна козметика, която заслужаваме!

Моята RumiCosmetics е 100% натурална козметика, в която влагаме най-добрите, редки и ценни съставки от целия свят. Само 6 месеца след старта получихме био сертификат COSMOS ORGANIC от английската сертифицираща компания Soil Association.

Всички продукти може да разгледаш тук.

В блога на Козметика Руми може да откриеш много полезни статии, специално подготвени от дерматолога в екипа ми д-р Вяра Димова. Д-р Димова подготвя материали по теми интересни за последователите на козметиката, така че, ако имаш въпроси интересни за теб, пиши на studio@fitnesinstruktor.com и ще включим твоите въпроси към дерматолога.

Като всяка жена съм малко суетна и за мен грижата за кожата ми е изключително важна! Имам два ритуала за грижа за кожата. Първият ми ритуал не е сутрешен, а е в първата част на деня след сутрешното ми кафе, работа на компютър, тренировка, душ, нанасям козметиката си. Вярвам, че както е важно да се храним с хубава храна всеки ден, да тренираме редовно, така и кожата ни има нужда минутки внимание ежедневно.

Моята първа козметична рутина за деня:

Душ с Релаксиращия сетивата душ гел или CITROНЕЛКА
Хидратация на тялото с лосиона GLOW. Когато искам подхранване и възстановяване на кожата на тялото, използвам био пухкавото масло КОПРИНЕНО ДОКОСВАНЕ.
Почистване на лицето с Измивна пяна за суха кожа
Хидратация с дълбоко хидратиращ дневен крем GLOW
В зимните месеци заключвам влагата с няколко капки от серума GLOW
Балсам за устни GLOW

Моята вечерна рутина:

Почистване на лицето с Измивна пяна за суха кожа
Няколко капки от серума GLOW
Балсам за устни GLOW

Всички продукти може да разгледаш тук.

ЗА КОНТАКТ: studio@fitnesinstruktor.com
към fitnesinstruktor.com[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Получи специално внимание, като се присъединиш в Студио Прекрасна

Присъедини се към нас и се възползвай от премиум тренировки и рецепти.