Хранене в студио “Прекрасна”

Прекрасна 💗 обожавам да ям и да ми е вкусно и да съм във форма ✌ Не съм от треньорите, които ядат пиле и краставици на всяко хранене. Неее, аз съм чревоугодник и обичам да ми е мега вкусно. При това ям всички храни, които се смятат за табу във фитнеса. Единственото, което не консумирам е бяла захар и брашно и някои неща, които не ям по здравословна причина. С всички останали храни правя невероятно вкусни комбинации. Обожавам да готвя и да експериментирам. За мен престоят в кухнята е като почивка, като изкуство, като вълнуващо приключение. Може би защото никога не готвя дълго, затова и ми се струва забавно 😍

Прекрасна, ако цениш нещо, прави го с мярка, за да имаш винаги желание за него. Така и с тренировките и с готвенето, и двете са ми супер бързи и кратки и им се радвам целогодишно.

Изготвила съм толкова менюта, на толкова много Прекрасни, че имам чувството, че познавам всяка човешка мисъл с храната 😜 Само като чуя какви думи използваш за някой храна и ми е ясно дали я харесваш или просто мислиш, че е полезна и затова искаш да я включа в менютот ти.

Храненето е от изключителна важност за здравето. То е превенция срещу болести, както и тренировките. Храненето освен вкус е нашето гориво. Има значение какво гориво използваме!

Ако смяташ храната, че се напълнява, че е калорична, че всичко вкусно е наздравословно, моля те да го забравиш. Мисли за храната по следния начин:

Храната е удоволствие, което носи здраве!

Ти си здрава, ти си силна, ти си Прекрасна! Ти заслужаваш най-доброто!
Казвай си го всеки ден по много пъти, като използвай името си и говори в 3 лице единствено число ето така:
Руми, ти си здрава, Руми ти си Прекрасна, Руми, ти заслужаваш най-доброто!

Нагласата към нещата променя света ти. Ако промениш отношението си към храната, тя ще прави за теб точно това, което мислиш за нея 😊

Храната е удоволствие, което носи здраве!

Тренировките в студиото чудесно се комбинират с готовите менюта:

1. Вземи Пъстро, което може да се прилага целогодишно
2. Виж Лятно – има много летни плодове и зеленчуци, как да включиш коктейли, биричка, сладолед.
3. Разгледай Зимно – рецепти с типично зимни зеленчуци + околосветско пътешествие с рецепти от цял свят.

И трите менюта са вкусни, и трите са направени за твоята супер форма, защото има инфо как да ги персонализираш за твоите височина, килограми, възраст и цели. Избери меню според сезона или според това кое ти “проговори”. И с трите менюта ще постигнеш целите си 🙂 Много Прекрасни имат и трите, защото искат повече рецепти за различни сезони. Освен това рецептите са тествани на цялото семейство и най-капризните, включително и малките, са ги одобрили.

Изготвям и индивидуални менюта, като обсъждаме по имейл всичките ти желания и следя напредъка ти всяка седмица. Драсни ми мейл, ако искаш да работим индивидуално на iskam@fitnesinstruktor.com .

ЗА КОНТАКТ: studio@fitnesinstruktor.com
към fitnesinstruktor.com