Хранене – студио “Прекрасна”


[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.4.7″][et_pb_row column_structure=”1_4,3_4″ _builder_version=”4.4.7″][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”4.4.7″][et_pb_menu menu_id=”435″ active_link_color=”#00b5cb” dropdown_menu_bg_color=”#ffffff” dropdown_menu_line_color=”#00b5cb” dropdown_menu_text_color=”#00b5cb” dropdown_menu_active_link_color=”#00b5cb” mobile_menu_bg_color=”#ffffff” mobile_menu_text_color=”#00b5cb” _builder_version=”4.4.7″ menu_font=”Open Sans||||||||” menu_text_color=”#00b5cb” menu_font_size=”17px” menu_letter_spacing=”0.5px” menu_line_height=”1.2em”][/et_pb_menu][/et_pb_column][et_pb_column type=”3_4″ _builder_version=”4.4.7″][et_pb_text _builder_version=”4.4.7″]

Хранене в студио “Прекрасна”

[/et_pb_text][et_pb_image src=”https://ww.fitnesinstruktor.com/wp-content/uploads/2020/05/breakfast-690128_1280.jpg” title_text=”breakfast-690128_1280″ _builder_version=”4.4.7″][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”4.4.7″ hover_enabled=”0″]Прекрасна 💗 обожавам да ям и да ми е вкусно и да съм във форма ✌ Не съм от треньорите, които ядат пиле и краставици на всяко хранене. Неее, аз съм чревоугодник и обичам да ми е мега вкусно. При това ям всички храни, които се смятат за табу във фитнеса. Единственото, което не консумирам е бяла захар и брашно и някои неща, които не ям по здравословна причина. С всички останали храни правя невероятно вкусни комбинации. Обожавам да готвя и да експериментирам. За мен престоят в кухнята е като почивка, като изкуство, като вълнуващо приключение. Може би защото никога не готвя дълго, затова и ми се струва забавно 😍

Прекрасна, ако цениш нещо, прави го с мярка, за да имаш винаги желание за него. Така и с тренировките и с готвенето, и двете са ми супер бързи и кратки и им се радвам целогодишно.

Изготвила съм толкова менюта, на толкова много Прекрасни, че имам чувството, че познавам всяка човешка мисъл с храната 😜 Само като чуя какви думи използваш за някой храна и ми е ясно дали я харесваш или просто мислиш, че е полезна и затова искаш да я включа в менютот ти.

Храненето е от изключителна важност за здравето. То е превенция срещу болести, както и тренировките. Храненето освен вкус е нашето гориво. Има значение какво гориво използваме!

Ако смяташ храната, че се напълнява, че е калорична, че всичко вкусно е наздравословно, моля те да го забравиш. Мисли за храната по следния начин:

Храната е удоволствие, което носи здраве!

Ти си здрава, ти си силна, ти си Прекрасна! Ти заслужаваш най-доброто!
Казвай си го всеки ден по много пъти, като използвай името си и говори в 3 лице единствено число ето така:
Руми, ти си здрава, Руми ти си Прекрасна, Руми, ти заслужаваш най-доброто!

Нагласата към нещата променя света ти. Ако промениш отношението си към храната, тя ще прави за теб точно това, което мислиш за нея 😊

Храната е удоволствие, което носи здраве!

Тренировките в студиото чудесно се комбинират с готовите менюта:

1. Вземи Пъстро, което може да се прилага целогодишно
2. Виж Лятно – има много летни плодове и зеленчуци, как да включиш коктейли, биричка, сладолед.
3. Разгледай Зимно – рецепти с типично зимни зеленчуци + околосветско пътешествие с рецепти от цял свят.

И трите менюта са вкусни, и трите са направени за твоята супер форма, защото има инфо как да ги персонализираш за твоите височина, килограми, възраст и цели. Избери меню според сезона или според това кое ти “проговори”. И с трите менюта ще постигнеш целите си 🙂 Много Прекрасни имат и трите, защото искат повече рецепти за различни сезони. Освен това рецептите са тествани на цялото семейство и най-капризните, включително и малките, са ги одобрили.

Изготвям и индивидуални менюта, като обсъждаме по имейл всичките ти желания и следя напредъка ти всяка седмица. Драсни ми мейл, ако искаш да работим индивидуално на iskam@fitnesinstruktor.com .

ЗА КОНТАКТ: studio@fitnesinstruktor.com
към fitnesinstruktor.com[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Получи специално внимание, като се присъединиш в Студио Прекрасна

Присъедини се към нас и се възползвай от премиум тренировки и рецепти.