Добре дошла в студио “Прекрасна”

Прекрасна, ти си туууук 💗 За мен е чест официално да те приветствам в онлайн студио „Прекрасна“!

Това е началото на ново преживяване за теб, което ще промени живота ти към по-добър. Ще научиш много нови неща за тялото си и най-бързите и ефективни начини за влизане във форма. А след това да я задържиш за цял живот. Ще бъде вълнуващо, но и ще те предизвикам да минеш на следващо ниво не само в тренировките, но и в отношението ти към теб.

Понякога може да ти е трудно, но знам, че ще се справиш!

Обещавам ти, че ако редовно тренираш, това ще промени не само тялото ти, но и целия ти живот!

По-долу виж откъде да започнеш и разбира се, ако имаш нужда от помощ драсни имейл на studio@fitnesinstruktor.com

От мое и от името на целия ми екип, за нас е чест да бъдеш тук! Благодаря! За доверието и най-вече за това, че вярваш в себе си искаш да живееш по-добре! Времето ни заедно ще бъде невероятно! Благодаря ти от сърце и ще се видим скоро 😍

Не си тренирала до сега, или само малко или нередовно
Заповядай в студиото за ниво 1, начинаещи. Не си мисли, че тренировките са супер лесни, ще те изпотя здраво😜. Но и във всяка тренировка преподавам правилна техника за изпълнение за всяко упражнение. Не спирам да напомням къде да е кракът, кое да стегнеш, кога да вдишаш, кога да издишаш…

Тренирала си поне 3-4 месеца редовно
Заповядай в студиото за ниво 2-3 (напреднали и супер напреднали). В това ниво напомням за правилна техника, но не я обяснявам подробно и постоянно като в ниво 1. Така че, ако имаш съмнения за техниката си, мини през ниво 1.

Когато снимам ниво 1 обикновено снимам по 3 тренировки на ден, защото са ми леки и мога 🙂 Така ми се събират 60-70 минути тренировки за деня, което е нетипично за мен, защото обикновено тренирам 20-25-30 минути максимум. Искам да ти кажа, че с 3 тренировки за начинаещи на ден се получава супер приятно натоварване, но пък отнема доста време.

Ако имаш съмнения за техниката си на изпълнение, мини през една програма от ниво 1, като изпълняваш по 2-3 тренировки на ден, за да я минеш по-бързо. И да ти споделя нещо, точно когато снимам начинаещи, започвам да чистя мазнини, защото изпълнявам дълги за мен тренировки, които са ми леки и не ми покачват апетита. Например в ниво 2-3, тренираме гръб с 40 повторения в тренировка, с по 10 кг, това са 400 вдигнати килограма. В начинаещи имаме отново по 40 повторения в тренировка, но с по 6 кг, това са 240 кг и по 3 тренировки на ден, това са 720 кг, почти двойно на ниво 2-3! Но понеже е по-леко, не се усеща и не покачва апетита 🙂 Даже може да използваш тази тактика в празнични периоди като Великден, Коледа, когато се хапва повече. И да обърна внимание, че тренирам 60-70 минути леко, а не високоинтензивно, за мен.

Какво е леко, трудно или високоинтензивно е различно за всеки човек
Например, ако до сега не си тренирала, в никакъв случай не прави по 3 тренировки на ден, пък било то и начинаещи. Защото на следващия ден ще имаш болезнена мускулна треска, която ще ти попречи да тренираш ефективно поне седмица. Мускулната треска е добре да е лека, да усещаш, че си тренирала. И в никакъв случай сковаваща – това означава, че натоварването ти е било в повече!

Ако имаш болки в кръста, коленете или си родила скоро, или имаш диастаза след бременност
Имам невероятно добра програма, с която да тренираш при различни здравословни предизвикателства (след одобрение от твоя лекар). Тествана е на стотици хора, като общото при тях е, че им се налага да подходят консервативно към упражненията. Започни с високоефективната-нискоинтензивна програма, която леко и меко натоварва, така че да не усещаш дискомфорт по време на тренировка, но след нея усещаш, че всички мускули са работили и са добре натоварени.

Не си сигурна коя програма е подходяща за теб
Драсни имейл на studio@fitnesinstruktor.com 😊


ЗА КОНТАКТ: studio@fitnesinstruktor.com
към fitnesinstruktor.com