Select Page
За пръв път “срещнах” синьо зелените водорасли АФА преди повече от 10 години. При поредното ми посещение при моята козметичка забелязах, че тя е по-красива, постоянно се усмихва и кипи от енергия. Попитах я какво става с нея, а тя каза, че си има тайна, която й дава сила.

Обаче промяната в нея беше толкова очевидна, че в края на процедурата я хванах на къс пас и я разпитах как така лети из облаците, а знам, че работи по 12 часа на ден и при последно ми ходене определено не изглеждаше така енергична и свежа.

Ваня ми разказа, че изнемогвала по 12 часа в козметичния салон, вечер с новото гадже по заведенията до 3-4 часа сутринта, няколко часа сън и после в 9 на работа. Една клиентка й казала за синьо зелените водорасли как дават енергия и как започваш да вършиш повече неща и тя решила да опита.

След 2 седмици вече не усещала умора, имала нужда от по-малко сън и се чувствала супер здрава и силна. Това ми звучеше странно и налудничаво, та се разрових да видя какви са тия зелени водорасли и наистина ли са така лечебни.

Ето какво открих за Синьо Зелени Водорасли АФА:

Подобряват общото физическо състояние. Изключително подходящи за хора, подложени на силен стрес, подобряват съня, премахват главоболието и дават усещане за здраве, сила и прилив на енергия.

Засилват паметта и концентрацията. Подобряват продуктивността при професии, които изискват мислене и бърза реакция под напрежение.

Отслабване. Нормализират теглото, спират глада за сладко, наблюдава се отслабване с 1 до 5 килограма (без да се следва специално меню).

Потискат алергиите. Вече можете да излезете в градината и да не се притеснявате от полени и прах.

Подобряват здравето при СПИН позитивни. Помагат за повишаване на Т червените кръвни тела.

Подобряват общото здраве при децата, особено при деца, които често боледуват от бронхит, настинка и вирусни инфекции.

 

Стопи мазнините и извай тялото си за няколко седмици

От Руми Илиева, сертифициран фитнес треньор
Виж как!