Select Page
От 15.09.2019 г. банките в Европейски съюз въведоха за своите картодържатели 3D верификация (парола), която служи за допълнителна идентификация на картодържателя при Интернет разплащания.

Въвеждането на паролата е задължително и без нея плащането не може да бъде завършено!

Всичко това се прави с цел сигурност на интернет плащанията и защита на потребителя!

Плащането в интернет може да се осъществи само след въвеждане на правилна парола, която сте получили като sms на своя мобилен телефон, след въвеждане на данните от картата.

Паролата е еднократна и е валидна за конкретна транзакция.

Как да активирате Вашата 3D верификация?
Необходимо е да посетите клон на банката издател на картата, за да регистрирате средство за получаване на еднократна 3D парола – мобилен номер.

3D идентификацията Ви гарантира по-голяма сигурност при плащания в Интернет, като имате предимство в случай на оспорване на Интернет транзакция, за която има съмнение, че е извършена неправомерно.

Пример за плащане с банкова карта издадена от УниКредит Булбанк.

1. Избира се програма. Добавя се и се избира се метод за плащане с карта.


2. Нанасят се данните на картата. Номер 1, 2, 3, 4 и плащане. Тип на картата, номер на лицето, дата на валидност, секретен код на гърба.


3. Отваря се прозорец за въвеждане на 3D кода, който сте получили на sms. Някои банки предоставят постоянни 3D кодове. Моля, консултирайте се с Вашата банка издател на картата.


При успешно плащане, ще получите имейл с потвърждение на поръчката си!

Ако в момента не сте активирали Вашата 3D верификация, може да направите нова поръчка и да изберете някой от другите методи за плащане, които предлагаме: Банков превод (в рамките на България)/TransferWise (банков превод от чужбина), през платформата epay, на каса на Изипей (България), чрез PayPal.

 

Стопи мазнините и извай тялото си за няколко седмици

От Руми Илиева, сертифициран фитнес треньор
Виж как!