Select Page
Прекрасни, идвам с идея за съботно-неделна семейна закуска 🙂 “Пържени” филийки в 2 варианта, еднакво засищащи и различно вкусни, солен и сладък вариант 🙂

Както винаги, действаме на принципа бързо, лесно и вкуснооо:))) Нямаме време за губене, слънцето и разходките ни чакат:)))

Вихриш се в кухнята и семейството ти се наслаждава на вкусотии :)) И ти можеш да хапваш “Пържените” филийки, докато влизаш във форма, в точните за теб количества 🙂 Искам промяна е паролата, използвай я и ще ти покажа как 🙂

“Пържени” филийки на фурна сладък и солен тост вариант


В купа се разбиват 2-3 яйца. Филийките пълнозърнест хляб се потапят за кратко от двете страни. Нареждат се в тава, застлана с хартия за печене. Пекат се до златисто в предварително загрята на около 200 градуса фурна с вентилатор (може и без).

За солен тост вариант: между 2 потопени вече в яйца филийки сложете тънко парче кашкавал и шунка, след това запечете.За сладък вариант: тук вече може да развихрите въображението си на макс 🙂 Аз ще ви предложа няколко варианта. Традиционен – намажете готовите филийки с мед, със сладко без добавена захар или опитайте комбинация от мед и (лешников тахан). Или пък пригответе шоколад за намазване като смесите равни количества разтопено кокосово масло и какао, добавете мед на вкус. Да ви е сладко!Забележка: ако приготвяте шоколада за деца, може да замените какаото с рожково брашно. По желание може да приготвите по-голямо количество шоколад, което да държите в бурканче. Не е необходимо да се съхранява в хладилник. По-лесно се намазва на филия, ако е на стайна температура 🙂Хайде да готвим заедно за цялото семейство, докато извайваме перфектни форми. Мога да ти помогна, само ми пиши имейл.

 

Стопи мазнините и извай тялото си за няколко седмици

От Руми Илиева, сертифициран фитнес треньор
Виж как!