Select Page
Много ми е трудно да отговоря на този въпрос. Когато някой ме попита с какво се занимавам млъквам и се чудя какво да кажа. Отсрещната страна започва да си мисли, че правя нещо нередно 😀 . Би трябвало да е много лесно човек да обясни с 1 изречения с какво се занимава. Търся отговора на въпроса с какво се занимавам в 1 изречение, което да не ме вкарва в клишета и да дава представа за работата ми. Ще ми помогнеш ли?

Като кажа “Фитнес инструктор съм” – следва въпрос “В коя зала?” – това може би е най-добрият отговор, защото след това следват въпроси и отговори и се изяснява, че не съм в зала. Казвам, че тренировките ми са приложими навсякъде и че не си зависим от уреди и зала. Тогава започват да ме оценяват, че се занимавам с някакви лигави женски работи 😀 За да покажа, че е сериозна работа давам пример, че така тренират в Американската армия (функционална тренировка) – започват да ме гледат с интерес.Сега разбрахте ли защо правим толкова много лицеви опори 😀 Някой трябва да им каже да спрат с коремните преси 😉

Най-лошата версия, която съм използвала е “Интернет предприемач” – това предизвиква недоумение 😀

Хората сме свикнали да слагаме етикети за всичко, за да класифицираме света около нас. Лекар – ясно е какво прави. Учител – също. Фризьор.

Има известна доза клише във всички тези определения. Ако си учител как ще покажеш своята индивидуалност? Учител по история? Учител по история по метода на еди кой си?

Търся изречение, което дава представа за тренировки, хранене, здраве, консултация, подкрепа, мотивация.

С какво се занимавам според теб 😀

А с какво се занимаваш ти? Какво казваш, когато ти зададат този въпрос? Интересно ми е да опозная читателите на сайта 🙂

 

Стопи мазнините и извай тялото си за няколко седмици

От Руми Илиева, сертифициран фитнес треньор
Виж как!