Select Page


Интервална тренировка, 5 интервала 60/5

Първото упражнение не е подходящо, ако имаш проблем с коленете! В края на видеото има по-щадящ вариант.

1. Качване през стол, скок до ДЪЛБОК клек от другата страна на стола – качва ДЕСЕН
2. Като 1 – ЛЯВ
3. Лицева опора, гмуркане
4. Дъска, триъгълник, ДЯСНА ръка към ляв глезен, ДЯСНА ръка напред до успоредна на земя
5. Дъска, триъгълник, ЛЯВА ръка към десен глезен, ЛЯВА ръка напред до успоредна на земя

Вчера само това беше тренировката ми плюс 5 минути тичане по време на разгряването – нещо като почивен ден 🙂

Успях да отида на плаж. Пекох се цели 45 минути, водата е станала чай 🙂 На плажа мислих върху нов сладкиш, прибрах се и го направих. Супер-супер лесен и бърз е, бърка се с 1 ръка – ето такива сладкиши обичам, без дълго стоене в кухнята и винаги да се получават. Опекох сладкиша, веднага го залях със студения крем и излязох. Оставих на баща ми инструкции да го прибере хладилника като изстине. И така късно вечерта се прибрах и с мама и татко наобиколихме сладкиша, любопитни какво се е получило, защото някой път не се получава.

Мама каза “Мммм, това е моят сладкиш”, татко каза “Много е тежък” ха ха ха – иди разбери хубав ли е (всъщност татко не харесва една от съставките и бях сигурна, че няма да му хареса). С нетърпение опитах първата хапка и ….. много е вкусен! Днес ще го тествам върху сестра ми, съпруга й и племенницата ми на 4 г. Утре ще споделя рецептата в клуба, защото на мен страшно много ми хареса 🙂

smokinov-sladkish

Въпрос: как усети тази Румитка, хареса ли ти? На мен много ми хареса качването и скока от стол, но не бих правила редовно това упражнение заради стреса за коленете. Много ми харесаха упражнения 4 и 5, определено ще ги включвам по-често. От триъгълник с 2 гири в ръка е страхотно за корем и гръб, но след това не мога да изнеса напред и двете гири. Идеалният вариант ми е с 2 гири към глезен, с 1 гира напред.

 

Стопи мазнините и извай тялото си за няколко седмици

От Руми Илиева, сертифициран фитнес треньор
Виж как!