Select Page
Прекрасни, как беше уикенда и изминалата седмица? Моите бяха мега яки. С Макс бяхме 3 дни в Бургас. На отиване минахме през Ямбол да го види и другата му баба и вуйчо. Ей, голямо радост било да имаш дете. Всички така му се радваха. Около нас има много радост и усмивки.Макс е много щастливо дете. Само да му кимнеш или кажеш нещо и се нахилва широко. Така ме радва да го гледам как открива света. Харесва всички хора и се радва толкова искрено и с цялото си сърце.

В Бургас се срещна с 8 братовчеда и само 1 ни остана да отбележим цял кръг тренировка по срещи 🙂 Всяка вечер си правехме разходка в Морската градина, която е Велика!!!! Морскатаааа=любофффффф !!!!!

Всяка вечер ядях пуканките на Богориди до грамофона, най-добрите!!! (не ме интересува как ги правят, едно нещо да не му чета етикета, не че има етикет)

Успях да запиша и 2 пъти по 40 минути плаж, ако сте срещнали целулитно дупе, моето е било 🙂 Гледката по бански ме понатъжи, не е моето предишно тяло. Но бързо се взех в ръце и си казах, че сега кърмя, ям като змей и така ще е.

Освен това, когато животът ти поднесе лимони, направи си лимонада. Тъй и тъй имам целулит, хрумна ми да експериментирам как се отразяват специфични тренировки върху кожата (а не мазнините) в дадена зона. Тествах една такава тренировка, мноооого добре, чак мускулна треска имах, а уж не беше кой знае какво. Може да излезе добра антицелулитна програма от моя целулит 🙂

Да поясня, че целулитът е начинът, по който изглеждат мазнините. Или как кожата показва мазнините. При мен замазняването по дупето и бедрата стои като целулит, късмет такава ми е кожата. Виждала съм снимки на жени с по 20 килограма наднормено тегло и не стоят на дупки, т.е. нямат целулит. Зависи от кожата как се визуализират мазнините – дали са като кожа на портокал или като детско барабанче 🙂 Така от моите лимони може да излезе антицелулитна програма 😉

Като се върнахме в София, изтеглихме Макс, не е качил 🙁 а така сучеше. Обаче не се спира това дете. Опитва се да пълзи, скача, когато го държим под мишници, като е гушнат ме катери …За всеки случай реших да си променя храненето и да видим дали ще започне да качва. Ще споделя, ако има ефект. Макар как храненето се отразява на някой е строго индивидуално, но пък може да даде идеи за експерименти да провериш дали е твоят начин на хранене.

През тази седмица тренирах само 2 пъти, защото 2 дни бях на път, много срещи с роднини и работа трябваше да свърша. Та, така, 2 пъти, все е нещо.

Днешната тренировка е малко по-лека от типичните ми смазващи комбинации. Лека, лека, но ако се изпълни 4 пъти, пак ще се размажеш, просто няма да си без дъх и да се събираш от пода 🙂1. На колене – сядане+гира нагоре – изправяне+гира надолу – 10
2. Дъска н ДЯСНА ръка, ЛЯВА ръка гребане и обтягане на ръка нагоре – 10
3. От лакти и колене повдигане на ЛЯВ крак с гира в сгъвката – 10
4. Пул овър с 1 гира – гира нагоре+крак към гира – с редуване -10
5. Лег на ДЯСНА страна – сгъване- разгуване на крак + повдигане на 2 степени – 10
6. Прав стоеж повдигане на ЛЯВ крак встрани с гира за тежест – 10
7. Започва се от 1 другия крак/ръка/страна

 

Стопи мазнините и извай тялото си за няколко седмици

От Руми Илиева, сертифициран фитнес треньор
Виж как!