Select Page
Универсална тренировка за цялото тяло: Румитка #26

Прекрасни, как сте? Какво правихте уикенда? Ходихте ли по минимум 10 000 крачки? Бързо си признайте, кой измина над 20 000 крачки и заслужи да си хапне добре 🙂
Моята седмица беше много динамична. Тренирах 5 пъти по 10-12 минути, като 2 от тях бяха с тренировката по-долу. Успях да снимам само тази Румитка и не можах да снимам нови тренировки от Високоефективната програма, подходяща при различни ставни проблеми. Ако си клиент на индивидуална програма (настоящ или минал) пиши ми на имейла и ще получиш първата част на програмата безплатно.

Имах 3 пъти ходене на зъболекар и това ми изяде времето за снимки (мамино времепланиране 🙂 ) Правиха ми повдигане на захапката. Изяла съм си собствените зъби и съм си направила дупки без да имам кариеси. Попълниха дупките с материал, да не си ям зъбите, а материала.

Предстои да ми направят няколко кариеса, което отлагах през бременността, но вече започнах да ги усещам и се налага да се поправят.

Успях да сготвя нова рецепта за летни курабии с кайсии, която се получи суперрр! Утре ще я публикувам. Много е бърза!

От 30.06 до 2.07 е фестивалът на Здравето, където ще участваме. Каня всички да опитат от вкусотиите, които забъркваме в нашия био магазин. Ще бъдем на щанд 10. Повечето рецепти са без глутен и захар, така че ако ги избягваш, ще те изненадаме вкусно 🙂Кръгова тренировка.
Изпълни 4 кръга, ако имаш време. Ако нямаш време колкото можеш 🙂
1. Скачащ клек – 20
2. Лицеви опори – 20
3. Напад на ЛЯВ крак – 20
4. Гребане ДЯСНА страна – 20
5. Напад на ДЕСЕН крак – 20
6. Гребане ЛЯВА страна – 20

Изпълних 2 кръга и това беше тренирането ми този ден.

Колко кръга изпълни и кой беше с най-добро време?

При мен вторият кръг беше с по-добро време от първия и това е нормално. Мускулите са се вработили, а все още не е настъпила умора и резултатът от втория кръг винаги ми е по-добър.

 

Стопи мазнините и извай тялото си за няколко седмици

От Руми Илиева, сертифициран фитнес треньор
Виж как!