Select Page
Прекрасниии, как сте? Желая ви страхотен и силен старт на седмицата!

При мен има работни новости. Завърших първата част от Високоефективната програма с малки тежести и много повторения, подходяща при ставни проблеми, болки в коленете, дискова херния, дископатия и други предизвикателства, които изискват по-щадящи тренировки. Щадяща, но натоварваща!!! Нали очаквате за 20 минути да ви спра тока?! Е, спирам ви го с кеф 🙂

Първата част на тази програма е бонус за клиенти (настоящи и минали, клиентът си е клиент завинаги 🙂 ) на индивидуалната програма, които са получили предишната такава програма и вече започнах да я изпращам. Отбелязала съм си всички клиенти с такава програма и постепенно ще я изпратя на всички. Ако си клиент на индивидуална програма и искаш първата част на тази програма, изпрати ми имейл и ще я получиш безплатно.

Във високоефективната програмата няма лицеви опори, клек, напади, подскоци, коремни преси и въпреки това тренираме краката, дупето и корема на високо ниво! Необходими са 2 гири по 1 или 1.5 кг. Аз съм снимала с 1.5 кг и доста ме натоварваше! В началото препоръчвам да се опита без тежест или с 2 бутилки от минерална вода по 0.5 литра.

Подходяща е за ниво начинаещи и напреднали. Не е подходяща за ниво супер напреднали.

Успях да снимам първата тренировка от втората част и ме измори подобаващо, че и мускулна треска имах на следващия ден. Втората част са 5 тренировки с ластик и собствено тегло. Може би малко повече време ще ми отнеме да я заснема цялата, защото искам да има движения, които не сме правили до сега, за да е интересна и да е предизвикателство. Втората част на програмата е 75 лв, като за клиенти на индивидуална програма има специална цена, само ми пиши на мейла 🙂

Ако обичаш тренировки с ластици, виж програмата „За из път“ – това е тренировъчна програма, която можеш да изпълняваш и в хотелска стая, защото се тренира само с ластици, които тежат 100 г и влизат лесно в куфара 🙂 При това тренировките са кратки, по 15 минути. Пестят време, но не си мисли, че ще тренираш малко или леко 😉 Няма такова нещо! Програмата е много ефективна и интензивна! Имам страхотни отзиви за нея!

В личен план си поставям цел всеки ден да правя снимка на Макс или на храната си или как съм облечена или къде ходя – целта е да си документирам спомените, особено, когато вече Макс е тук. Искам да запомня всеки момент с него. За сега успявам да правя всеки ден снимка или видео на Макс, но мои снимки изобщо няма, а искам да му покажа като порасне.

С Милото взехме решение да не публикуваме снимки на Макс онлайн, от съображения за сигурност и защото Макс е отделна личност, която някой ден може би няма да иска да има публични снимки или сам ще подбере какво да качи онлайн.

Това е причината да не поствам нищо с него, а така искаммммм. Затова ще започна да използвам instagram stories, където съдържанието изчезва след 24 часа и така Макс няма да ми се сърди някой ден какви съм ги писала и говорила за него 🙂

Акаунтът ми в Instagram е: rumfit
И така, тренировката за днес 🙂Интервална тренировка
3 интервала 60/60, без почивка
След края на трите интервала почиваш 60 секунди и изпълняваш тренировката общо 3-4 пъти.

Първото упражнение е с повдигане на пръсти и може да ти докара сериозна мускулна треска на прасците. Затова първия ден изпълнявай с повдигане на пръсти само първото изпълнение на тренировката. На следващ ден изпълни първите 2 повторения с повдигане на пръсти. Целта е да имаш приятна, а не сковаваща мускулна треска на прасците.

Ако имаш големи прасци и не искаш да стават по-големи, тогава само първото повторение изпълнявай с повдигане на пръсти. Не се притеснявай от толкова няма да ти пораснат прасците, не че с 2 пъти ще пораснат, но психологически ще ти действа зле, ако имаш там мускулна треска 😉

1.С ръце на стол повдигане на пръсти на ЛЯВ крак, ДЕСЕН повдигане назад и свиване встрани.
2. Като 1 другия крак.
3. С ръце на стол скок с разтваряне на крака встрани, приземяване до клек, изправяне води дупето.
4. Клек на 1 крак, другия крак кръстосан отзад и не докосва пода като при изправяне се повдига встрани.
5. Като 4 другия крак.
6. Кофички + повдигане на ханша със задържане горе и избутване от пети.

Изпълних горната тренировка 2 пъти и това ми беше тренирането за деня.

 

Стопи мазнините и извай тялото си за няколко седмици

От Руми Илиева, сертифициран фитнес треньор
Виж как!