Select Page
Прекрасни, започваме седмицата силно с тренировка за оформяне на кръгло дупе, без да се налага след това да си купуваш по-голям размер панталон. Работим за окръгляне и оформяне, без голямо напомпване.

Включени са упражнения за всички по-големи мускулни групи, така че нищо няма да бъде подминато. Тренировката има и аеробен елемент, за да покачим пулса и да го държим в зоната за горене на мазнини.

В последните тренировки наблягам на стабилизиращи упражнения за корем, защото го прибират идеално, без да правят мускули на корема. Ако искаш по-изявени коремни мускули, добре е да се включат и изолирани упражнения за корем, като коремни преси, V седеж, гълъбова коремна преса и други.

През изминалата седмица започнах да снимам щадяща тренировъчна програма. Подходяща е за хора с болки в ставите, дискова херния, дископатия, високо кръвно, висок пулс.

В програмата няма подскоци, лицеви опори, клекове, напади и коремни преси. Работи се с малка тежест (1-1.5 кг) и повече повторения. Упражненията са щадящи ставите, но определено натоварват, че даже и изпотяват.

Вече са снимани 3 тренировки. Цялата програма е от 10 тренировки. Първите 5 тренировки всеки мой клиент на хранителен режим може да получи безплатно.

Уточнявам, че с хранителните режими изпращам и тренировъчни програми, които са бонус. Имам различни програми за различни случаи и една от програмите е щадяща, снимана преди около 4 години. Време е да я сменя с нова 🙂 Затова всички клиенти, на които съм изпратила тази програма ще получат нови 5 тренировки, които заменят предишните 5.

Отбелязала съм си на кой съм изпратила предишната щадяща програма и на тези клиенти ще изпратя първите 5 тренировки от новата щадяща програма.

Изпълни видеото по-долу 1-2-3-4 пъти, според колкото време имаш. Идеално ще е, ако имаш време за 4 пъти, което малко над 20 минути тренировка. След всеки кръг почивай 60-90 секунди, за да събереш сили да се раздадеш след това на макс (на макс вече има ново значение за мен 🙂 )1. Скачащ клек – 15
2. Лицеви опори – 15
3. Скачащ напад ЛЯВ крак – 15
4. ЛЯВ крак повдигане назад – 15
5. Скачащ напад ДЕСЕН крак – 15
6. ДЕСЕН крак повдигане назад – 15
7. Чукчета с 2 гири в ръка + полу клек – 15 за всяка страна
8. 3 скока ляво-дясно + клек – 15
9. На 1 крак ритник встрани – 15 за всеки крак

Въпрос
Колко пъти изпълни тази тренировка?

Отговор
Аз 2 пъти и това ми беше тренирането за този ден.

 

Стопи мазнините и извай тялото си за няколко седмици

От Руми Илиева, сертифициран фитнес треньор
Виж как!