Select Page


С Миличкото сме (бяхме) на почивка и ходих с него във фитнес залата, където тренирам по моя си начин и се възползвам от възможността за по-големи тежести и повече упражнения за гръб. Миличкото е оператор и режисьор на това видео. Много харесвам как ме снима, предишния път беше на почивката ни на Лампедуса. Когато се самоснимам съм някак по-топчеста и мускулеста, а като ме снима Миличкото съм с малки издължени мускули, което според мен е реалната ситуация, така се виждам и в огледалото. Иначе тренирам за здраве ;), не е от суета 😉

Упражненията в тренировката за цяло тяло
5 интервала 50/10, 50 секунди работен интервал, 10 секунди почивка
Правилна техника на 5:40 (а не на 10:02 както съм написала в самото видео)

1. Страничен напад с тежест, подскок на 1 крак и гребане – ЛЯВ крак, ДЯСНА ръка.
2. Страничен напад с тежест, подскок на 1 крак и гребане – ДЕСЕН крак, ЛЯВА ръка.
3. Лицева опора, раменна преса, докосване на срещуположен глезен.
4. Гребане с подскок.
5. Скок на 1 крак, разгъване на срещуположна ръка до обтягане над глава.

След това продължих да тренирам в залата със следните упражнения:

3 супер серии
1. Клек с 10 кг. – 20 повторения
2. Суинг с 10 кг. – 20 повторения

2 кръга без почивка
1. Напад с 10 кг. ЛЯВ – 10 повторения
2. Напад с 10 кг. ДЕСЕН – 10 повторения

2 кръга без почивка
1. Римска мъртва тяга с 20 кг. ЛЯВ крак – 6 повторения (не бях правила отдавна с такава тежест и не исках да получа зверска мсукулна треска, затова намалих повторенията).
2. Римска мъртва тяга с 20 кг. ДЕСЕН крак – 6 повторения

2 кръга с малка почивка между тях
Пистоли с редуване на краката – 10 повторения
В предишната Румитка #11 за секси дупе и бедра правихме пистоли.

След това направих 4 минути за корем и брич – тази мини интервална тренировка за корем ще я снимам за клуба – брутална е и изцяло изометрична. Това ще е допълнителен бонус, а те са достъпни веднага след като дойдеш в клуба 🙂 (месечните бонуси са достъпни за конкретен месец). Повече за бонусите в клуба може да видиш тук. Върти ми се в главата изцяло домашна бисквитена торта с домашни бисквити и крем (няколко вида). Надявам се домашните бисквити да заместят купешките и децата да ядат повече истинска храна. Но за сега не съм опростила рецептата достатъчно, защото трябва да е лесно и бързо, никой не иска да прекарва часове в кухнята или часове да тренира, когато има толкова много интересни неща за опитване и правене 😀

След това започнах тренировка за горна част
4 супер серии
1. Лежанка (можела съм да повдигна 40 кг., не знаех, не бях опитвала от години) – 10 повторения
2. 2 набирания (първата серия успях 3), 6 повторения на хоризонтален скрипец. Преди 1 година се счупи лоста вкъщи и не съм се набирала от тогава. Изненадах се, че първата серия успях да направя 3 набирания.

Завърших с 2 серии раменна преса, но не с двете ръце едновременно, а по единично с всяка ръка. И тук се изненадах, че мога да направя лесни 10 повторения с 8.5 кг.

Не правих аеробика накрая, защото силовата част беше достатъчно дълга и не исках да се преуморявам. От утре започвам да снимам тренировките за 4ти месец в клуба.

Изводът: Чувствам се силна и в добра форма 🙂 С моите домашни тренировки се работи за сила.

Въпрос: тестваш ли се колко си силна? Обикновено около рождения ми ден (лятото, 38ми, 37мин) се тествам във фитнес зала. Тази година пропуснах теста, но със спонтанната тренировка по-горе успях да преценя на какво ниво съм. Остава да тествам с колко мога да клекна, преди малко повече от година можех с 52 кг. 2 пъти.

 

Стопи мазнините и извай тялото си за няколко седмици

От Руми Илиева, сертифициран фитнес треньор
Виж как!