Select Page


Днешната Румитка подпалва бедрата и оформя дупето. Може да изглежда лесна заради второто упражнение, но не е – особено, ако се изпълнява бавно. Второ и четвърто упражнение са страхотни и за корема. Когато кракът е обтегнат навътре, под тялото, е йога асана (не си спомням името й). Може и навън да е йога асана, има толкова много асани 😀

Интервална тренировка, 5 интервала 50/10

Изпълних тренировката 2 пъти, с почивка 2 минути след първи кръг. След това направих 15 минути интервална тренировка 20/20 (без почивка) като редувах подскоци-лицеви опори, подскоци-гребане, подскоци-гмуркане и др. – импровизирах, но бяха упражнения за горна част на тялото и аеробика.

1. Скачащ напад – ЛЯВ крак напред, коляно на ДЕСЕН крак слиза до пода без да го докосва. Опитвай да изпълняваш упражненията с пълна амплитуда на движение, а не частични повторения. Частичните повторения са за начинаещи и когато се появи умора в края на интервала 😉
2. От Дъска – разгъване на ЛЯВ крак навътре-навън – бавно е по-трудно.
3. Като 1 – ДЕСЕН крак.
4. Като 2 ДЕСЕН крак.
5. Пистолети с редуване на краката.

Как се правят ПистолетиГотова съм с видеата за 3ти месец във Фитнес клуба. Този месец трудността се покачва, стягай се, защото ще тренираме яко, но кратко 😀 Дали от жегата, дали защото са трудни, но снимах някои тренировки на климатик, защото имах чувството, че ще се подпаля 🙂 А на една тренировка от ниво 3 се наложи да почивам след първите 12 минути, да видим дали ще издържиш без почивка ;). Важно е да излизаш от зоната на комфорт, но за кратко и само малко извън нея. Постепенно ще ставаш все по-силна и това, което миналия месец е било невъзможно, този месец ще изпълняваш с лекота! За новите читатели: тренировките в клуба са подходящи и за хора, които никога не са тренирали и искат да влязат в най-добрата си форма. Започва се с лесни, но ефективни упражнения и и постепенно расте трудността. В клуба има 3 нива тренировки – начинаещи, напреднали и супер напреднали – получаваш достъп до всички нива.

А сега да помисля какви да са бонусите за 3ти месец – какви искаш да са, предлагай в коментарите?

Хареса ли ти Румитка #11? На мен много ми хареса. След нея имах чувството, че бедрата ми бяха станали на камък и си мечтаях за разтягане, но преди това тренирах и горна част на тялото.

 

Стопи мазнините и извай тялото си за няколко седмици

От Руми Илиева, сертифициран фитнес треньор
Виж как!