Select Page


Тази тренировка я мислих цял час: исках да има нова комбинация в нея; да направя нещо нетипично за моя тренировка; да е силова, но в същото време да има и подскоци, за да покачва пулса за 5 минути. Резултатът страшно много ми хареса и си струваше времето за мислене. В края от мен капеше пот, не само от упражненията, но и от жегата и влагата в Бургас.

1. Клек, скок до Дъска, Ренегатско гребане, скок до клек, изправяне, сгъване за бицепс, изнасяне на гири до обтегната ръка над глава – ДЯСНА страна.

2. Като 1 – ЛЯВА страна.

3. Кофички с махове – това упражнение хич не го обичам заради маховете, защото ми е трудно да си изключа сгъвачите на бедрата и да активизирам на макс корема. Но продължавам да го мъча.

4. Лицева опора от широк хват.

5. Диагонални подскоци от Дъска колене към корема, редува се ляво-дясно.

Първото упражнение е нова комбинация. Второто упражнение е трениране на малка мускулна група (трицепс) преди голямата (гърди), което много рядко правя в мои тренировки. Третото упражнение е важно да е широк хват, за да не отива толкова в трицепса. Последното упражнение е идеално за корема, в същото време има подскоци. Спазих си всички условия, които си бях задала за тази тренировка 😀 Работим за гръб, бицепс, рамо, трицепс, гърди, корем. Във видеото изпълнявам тренировката с 2 гири по 3 кг.

Въпрос: как си след тази тренировка? Хареса ли ти?

 

Стопи мазнините и извай тялото си за няколко седмици

От Руми Илиева, сертифициран фитнес треньор
Виж как!