PUSH идва на 1.10 🙂


Прекрасни, една седмица преди старта на PUSH (програма за скоростно влизане във форма), програмата може да се закупи с 50% отстъпка. Въведи имейл адреса си в полето, по-долу, за да ти изпратя имейл, когато отворим ранната регистрация.

Това е моят начин да ти кажа „Благодаря, че тренираме заедно!“Малко повече за програмата 🙂

✴ Това е 12 седмична програма, която снимам в няколко нива, така че е подходяща от напълно начинаещи до много тренирани.

С тази програма за 12 седмици ЗНАЧИТЕЛНО се повишава силата и издръжливостта, което се отразява на това как изглеждаш и как се чувстваш.

С тази програма и аз се връщам обратно в играта 😀

Докато Мъника не спеше по цяла нощ, не можех да тренирам пълноценно. От няколко месеца спи по цяла нощ и ми се прииска и аз да си върна предишната сила и издръжливост.

Толкова съм ентусиазирана как с всяка изминала седмица, докато тренирам с PUSH виждам прогрес. За 2 седмици стигнах от 15 до 20 лицеви опори!

Заложила съм на класически упражнения, като има и някои по-странни, в Румишки стил 😉

В тази програма снимам и обосновка на тренировките: защо точно тези упражнения съм включила, защо в тази комбинация, на кои мускули се отразяват. Примерно в едно от упражненията, докато работим за корем, държим ръцете в определена поза, което подобрява стойката. Т.е. в края на програмата искам всички да сме по-изправени.

Работим много за гъвкавост. Понеже бях спряла да разтягам (не слушам собствените си съвети!) като се наведа надолу и едва докосвах пода с пръсти. След 1 седмица, вече мога да сложа длани на пода!!!

✴ Прекрасни, моята цел винаги е била здравето. И с храната и стренировките, това е водещото. И ако заложим на постоянство, това води и до промяна във визията.

Знам, че много хора искат да изглеждат добре и не ги интересува дали ще имат изправена стойка, дали ще докосват пода с ръце, дали ще спре да ги боли кръста … НО съм измислила начин докато тренираме да работим и за това. Голямо мислене пада 🙂

Все още не съм готова с всички тренировки. Тренировките вървят по двойки.

Една пирамида и на другия ден възтановителна тренировка, която е от няколко части, раздвижващи упражнения, кардио за покачване на пулса, динамично и статично разтягане.

Спомням си усещането след първата и втората възстановителни тренировки, бях като ПРЕРОДЕНА. Еуфорията от това как се чувствам беше уникално силна.

Ако не си изпитвала еуфория от тренировка, едва ли ще ме разбереш сега, но PUSH ще ти покаже какво имам предвид.

✴ PUSH е платена програма. Цената е 190 лв. Включва:
– 16 тренировки + обосновка на всяка тренировка
– и още много неща, които ще обявя на старта (да, има и рецепти 🙂 как без храна 😉 )

✴ 1 седмица преди старта, програмата ще може да се закупи с 50% ОТСТЪПКА за 95 лв. След старта програмата, ще бъде на редовна цена. Запиши се тук, за да получиш имейл веднага щом регистрацията с отстъпка е отворена:Силно еуфорична, обратно в играта,
Руми 🙂

Получи специално внимание, като се присъединиш в Студио Прекрасна

Присъедини се към нас и се възползвай от премиум тренировки и рецепти.