Select Page

Платени тренировъчни програмиНа тази страница са най-добрите програми на Руми, подредени по трудност.

Първата програма е най-трудна, надолу стават по-лесни.

Ако не знаеш коя програма да избереш, изпрати имейл на Руми и се посъветвай с нея. Имейлът на Руми е: programi@fitnesinstruktor.com

fit30
Невероятни резултати за 30 минути на ден тренировки вкъщи! Стопи мазнините и извай тялото, което искаш за 12 седмици! Програмата е подходяща за всеки, който има поне 1-2 месеца опит с тренировки. По-трудна е от Дупемания. Тренировките са разделени на горна и долна част на тялото. Един ден се тренират бедра, дупе и прасци. На следващия ден се тренира корем, гърди, гръб, рамене и ръце. Тренировките са снимани в по-трудно и в по-леко ниво. Кликни тук, за да прочетеш повече за fit30.

УНИКАЛНА
УНИКАЛНА е първата програма, с която експертно работиш едновременно за оформяне на цялото тяло + избираш тренировки специално за твоите проблемни зони.Работиш за твоите проблемни зони. Сама избираш между тренировки за бедра, брич, корем, ръце и др. Пестиш време, с кратки, но супер ефективни тренировки. От началото до края е максимум 40 минути.Избираш упражнения от 3 нива на трудност – Начинаещи, напреднали, супер тренирани. 12 седмична програма с най-разнообразните упражнения! Премахваш скуката и чакаш следващата тренировка с нетърпение. Изключително подходяща за трудно мотивиращи се тренират. Всяка тренировка започва с 5 минути разгряване. Следва тренировка, която оформя цялото тяло. За финал 5 минути разтягане. Вземи програмата тук.

ДУПЕМАНИЯ
Стегнато тяло за 12 седмици. Повдига и окръгля дупето, но няма да имаш нужда от по-голям размер дънки 🙂 Прибира корема, стяга и оформя цялото тяло. Дупемания е 12 седмична тренировъчна програма за бързи резултати. Тренировките са по 20 минути + 10 минути разгряване и разтягане, така че за 30 минути постигаш резултати, които се равняват на часове тренировки. Получаваш 16 силови тренировки, 6 кардио тренировки и 10 мини дупеподпалвачки. Програмата е снимана в по-леко и по-трудно ниво. Руми изпълнява тренировките в по-труден вариант, а през цялото време има допълнителен прозорец, в който виждаш как да модифицираш упражнението в по-лесен вариант. Кликни тук, за да научиш повече за Дупемания.

PUSH
ТРЕНИРОВКИ, СЛЕД КОИТО СЕ ПРЕРАЖДАШ. Програма за повишаване на силата и издръжливостта. Тонизира и оформя цялото тяло, изправя стойката, прибира корема. Това са тренировки с постепенно и нарастващо натоварване, за 3 месеца, значително повишаваш силата и издръжливостта си! Програмата включва: 8+8 силови тренировки, 8+8 възстановителни тренировки – 12 седмичен календар. Меню с богат избор от рецепти, с които да съставиш свое меню и да хапваш каквото на ТЕБ ти се яде. Програмата включва тренировки 3 нива – начинаещи, напреднали и супер напреднали.Може да започнеш програмата с напреднали и да я завършиш със супер напреднали, защото се развиваш постоянно. Вземи програмата тук.

За Из Път
В перфектна форма докато пътуваш, с 15 минутни тренировки. Подходящи за хотелска стая. Упражненията изискват само ластик и твоето тяло 🙂 Тренировките са по 15 минути + 10 минути разгряване и разтягане. Снимани са за ниво начинаещи, напреднали и супер напреднали. Кликни тук, и прочети повече за програма За Из Път.

4 месечна програма за начинаещи
Твоите първи стъпки към по-здраво, стегнато и хармонично тяло. Това е програма за начинаещи, но всеки месец включвам по-трудни упражнения, така че след тези 4 месеца,си готова да продължиш с ниво напреднали 🙂 Важно е да напредваш плавно и постепенно, за да вработваш тялото си, да научаваш правилната техника на изпълнение на упражненията, за да усещаш всички ползи от тренировките и да се предпазиш от болежки. Кликни тук, за да си закупиш програмата.

Високоефективна програма
Специална тренировъчна програма с малки тежести, нежна към ставите, натоварваща за мускулите. Програма от 2 нива, всяко включва 5 тренировки. Всяка тренировка е 20 минути + 10 минути разгряване и разтягане. Тази програма е нежна към ставите и е подходяща при болки в коленете, дискова херния, ставни проблеми, диастаза след раждане.

Програмата не е възстановителна за тези заболявания, а заобикаля ограниченията им и дава възможност на всички да тренират въпреки предизвикателствата. В програмата няма клек, напад лицеви опори и планк, коремни преси, изолирани коремни упражнения.

Тренираш в комфорта на своя дом и в удобно за теб време. Може да тренираш сутрин, обед или вечер, когато имаш възможност. Важното е да си направиш тренировката за деня.

Можеш да гледаш тренировките онлайн, имаш постоянен достъп.
Кликни тук, за да вземеш Високоефективната програма.