Неусетни, бързи тренировки за максимален ефект

Извайват и тозинират цялото тяло.

Ново Начало

В перфектна форма само за месец

Това е тренировъчна програма за всички хора, които бързо се отегчават и не обичат да тренират. Тренировките включват разнообразни упражнения, без повтаряне на упражненията в една и съща тренировка. Само за 4 седмици увеличаваш силата си и усвояваш техниката на трудни, комплексни упражнения.

За кого е тази програма

 • Начинаещи

  Начинаещи

  Ако никога не си тренирала - всяка тренировка е снимана във вариант за напълно начинаещи.

 • Напреднали

  Напреднали

  Ако имаш малък опит с тренировките - всяко упражнение се вижда едновременно в по-труден и в по-лесен вариант.

 • Супер напреднали

  Супер напреднали

  Ако си супер тренирана, с години опит - изпълняваш най-трудния вариант на упражненията плюс идеи как да стане още по-трудно.

Ново Начало - За кого е тази програма

Ново начало включва

 • 5+5 тренировки

  5 за начинаещи + 5 за напреднали и супер напреднали

 • Комбинация от кардио и силови натоварвания

  За максимална полза

 • Гири и ластици

  Нямаш нужда от друга екипировка

Как се тренира?

 • Разгряване 5 минути

  Всяка тренировка започва с 5 минути разгряване, което подготвя тялото за предстоящото натоварване.

 • Упражнения 20 минути

  Следват 20 минути упражнения според тренировката.

 • Разтягане 5 минути

  Завършва се с 5 минути разтягане, което е много важно, за да се изпита максимален ефект от тренировката.

Тренирай с Ново начало

 • Разнообразни тренировки

  Разнообразни тренировки

  Тренировките са изключително разнообразни и са специално изготвени, така че да запазиш концентрацията и интереса си до края! След тях се чувстваш силна и удовлетворена от завършената тренировка. Упражненията са специално комбинирани, така че да извличаме по няколко ползи едновременно. Забавляваме се докато тренираме.

 • Достъпни навсякъде

  Достъпни навсякъде

  Имаш постоянен онлайн достъп до програмата за 36 месеца. Получаваш потребителско име и парола, логваш се на сайта и си пускаш тренировката за деня.

 • Без значение кога и къде

  Без значение кога и къде

  Неусетни, бързи тренировки, с които тренираш, когато и където ти е удобно. Може да изпълняваш тренировките вкъщи или в парка, ти избираш. Може да тренираш сутрин преди работа, в обедната почивка или докато детето спи следобед или преди вечеря. Важното е да направиш тренировката за деня, без значение в колко часа.

 • Според твоя план

  Според твоя план

  Почивните от тренировка дни са, когато на теб ти е удобно. Може да тренираш през седмицата, а да почиваш събота и неделя. Или да тренираш през уикенда, а да избереш 2 дни през седмицата за почивка. Може да направиш петте тренировки в последователни дни и след това 2 дни да почиваш, а може и да почиваш между тренировъчните дни. Важното е да следваш последователността на тренировките, а почивните дни са в удобно за теб време.

 • Подходящи точно за теб

  Подходящи точно за теб

  Програмата включва тренировки 3 нива - начинаещи, напреднали и супер напреднали. Ниво начинаещи е в отделни видеа. Ако никога не си тренирала, започни с него. Ниво напреднали може да правиш, ако имаш 5-6 месеца опит с тренировки. Ниво супер напреднали е за всички, които тренираш над 1 година. В ниво напреднали и супер напреднали, всяка тренировка показва упражненията в по-лек и по-труден вариант. Така знаеш как да модифицираш упражненията, когато ти стане трудно или да опиташ по-труден вариант, когато усетиш, че ти е лесно. Може да изпълняваш програмата 4-8 седмици с ниво начинаещи. Когато ти стане лесно, тренирай 4-8 седмици с ниво напреднали, а след това и със супер напреднали.

Тренирай с Ново начало