Невероятни резултати
Стопи мазнините и извай тялото, което искаш за 12 седмици!
Цената е 150 лв. за 12 седмична програма.
Rumi's fit 30
Ще ти покажа как за 30 минути постигаш резултат, който се равнява на часове тренировки. Тренираш в комфорта на своя дом – никой не вижда как се потиш, но всички ще видят изумителната ти промяна след само 30 дни.
Какво да очакваш?
Да, ти можеш!

Може би в началото няма да изпълняваш перфектно всички упражнения, но това няма значение. Важно е всяка седмица да имаш напредък. Всяка седмица трудността нараства, което те превръща в машинка за горене на мазнини!

За 30 минути даваш максимума, на който си способна и след това се радваш на живота.

Да, ти заслужаваш!
 • Да се чувстваш добре в кожата си
 • Да се харесваш по бански
 • Да блестиш с прилепнала рокля
 • Да си щастлива и здрава
Какво получаваш?
Тренировъчен календар за 12 седмици
8 тренировки за горна част
 • Плосък корем
 • Стегнати ръце
 • Изправена стойка
8 тренировки за долна част
 • Стройни и издължени бедра
 • Кръгло и изхвръкнало дупе
 • Стегната вътрешна част на бедрата
 • Неутрализиране на бричове
2 HIIT високоинтензивни тренировки

Изключително потни и интензивни тренировки. Целта е за кратко време да излезеш от зоната на комфорта и да се размажеш. Едната тренировка е с акцент корем и дупе, а втората развива аеробната издръжливост. Колкото по-голяма аеробна издръжливост имаш, толкова повече упражнения можеш да направиш за по-кратко време. Това пести време, тренираш кратко и ефективно. Резултатите от 20 минути HIIT се равняват на тези постигнати с часове трениране.

2 изометрични тренировки

Тези тренировки са статични и отстрани изглеждат лесни ;). Ще ти покажа как простото стоене може да гори и стяга.

Всички тренировки показват упражненията в по-труден и в по-лесен вариант, така че всеки може да ги изпълнява, даже и начинаещ. За начинаещи има препоръки през кои тренировки да преминат преди започване на Fit30. Имаш постоянен онлайн достъп до програмата за 36 месеца. Получаваш потребителско име и парола, логваш се на сайта и си пускаш тренировката за деня. Всички потребители преди 01.10.2018 г., са имали достъп до програмата 12 седмици.

Бонуси!
1. Тренировка за премахване на
мускулна треска

Специална тренировка за изцеждане на болката от мускулите и преодоляване на сковаността. Тонизира, енергизира и раздвижва.

2. Калкулатор на ТВОЯТА енергия

Тренираш здраво и трябва да възстановяваш тялото след тренировка. Това става с комбинацията почивка и хранене. Това е калкулаторът, който Руми използва ежедневно. Тестван е хиляди пъти и дава страхотни препоръки от каква енергия имаш нужда според твоите индивидуални потребности (възраст, килограми, височина, пол, колко често тренираш с Руми). Получаваш достъп до калкулатора и подробно обяснение как да го използваш.