Плосък корем с упражнения за цялото тяло


Днес ви предлагам комплекс с упражнения за цялото тяло, защото това е начинът за постигане не само на плосък корем, но и на красиво тяло. Коремните преси ще увеличат обема на коремните мускули, но няма да горят мазнините по корема.

Първо ъплоадвам тренировките в Youtube, абонирайте се за Yotube канала ми (кликнете на бутона Абониране/Subscribe), за да получавате имейл веднага след като видеото е онлайн.

Във видеото по-долу показвам комплекс от упражнения, с който да натоварите цялото тяло.

Изпълнете комплекса от видеото до отказ, докато не можете повече и си запишете колко пъти сте го направили и за какво време. След няколко дни отново го направете, като целта е да подобрите постиженията си.

Уреди: бутилка с вода над 5 литра, стол

Ако тренирате редовно и не виждате резултат, обикновено причината е в храненето и спрете да правите една и съща тренировка и да очаквате различен резултат 😉

Мазнини се горят с хранене с енергиен недостиг (т.е. яде се по-малко от колкото се гори). Когато изпълнявате упражнение за определена част на тялото не горите мазнини в тази част, а работите за мускулите в тази част.

В зависимост от гените и хормоните тялото гори мазнини, от където си „реши”. Обикновено мъжете трудно свалят от корема, а жените трудно горят мазнини по дупето и бедрата, а по-лесно топят от корема.

Как да постигнем плосък корем?

1. Намалете храната, така че да има недостиг на енергия и да горите мазнини.

2. Тренирайте цялото тяло, даже и гърба, нищо, че няма отношение към корема (както повечето жени смятат).

Ето още няколко упражнения за корем, които може да включите към тренировките си:

Получи специално внимание, като се присъединиш в Студио Прекрасна

Присъедини се към нас и се възползвай от премиум тренировки и рецепти.