Select Page
PinnoSlim съдържа екстракт от семена/ядки на Корейски бор. Мастните киселини, които се съдържат в ядките стимулират производството на хормон, който потиска апетита.

Изследване проведено между жени, които приемат таблетки с масло от Корейски бор, показва, че желанието за ядене намалява, което води до приемане на по-малки порции храна.

Пинослим води до отслабване в следвствие на потискане на апетита. Опаковка от 30 капсули по 1000 мг струва малко над 20 лева и стига за 10 дни (приема се по 1 капсула 3 пъти на ден).

Личното ми мнение е, че PinnoSlim може да помогне за отслабване при хора, които не могат да си контролират апетита, но да се приема поне месец, което са 3 опаковки около 70 лева.

Ако сте готови да похарчите 70 лева, по-добре ги инвестирайте в таблетки ENERGY, които не само потискат апетита, но засилват метаболизма, дават повече енергия и съдържат и витамини (общо 22 билки и витамини). При поръчка на 2 опаковки (стигат за 44 дни) получавате безплатна доставка в цялата страна и пак струват 70 лева, но получавате много повече за парите си (поне според мен).

Решението си е Ваше 😉

 

Стопи мазнините и извай тялото си за няколко седмици

От Руми Илиева, сертифициран фитнес треньор
Виж как!