Отвори очи


otvori-ochi

Представи се след много години така както искаш да се видиш. Представи си всичко, което ти харесва, всичко, което искаш. Ти си Богиня и можеш всичко. Поискай всичко. Задръж тази представа и усети удовлетворение, усети сила и мощ. Усети енергията.

Можеш да промениш света. Можеш да сбъдваш желания. Ти си Богиня и можеш всичко. Ти си енергията, ти си топлината, ти си живителната сила. Галиш земята и под пръстите ти нежно, зелено стъбло се отправя към светлината и топлината за ново начало.

Малкото зелено стъбълце е фино и нежно, но под светлината и топлината израства и с радост поглъща живителната сила на слънцето, която го променя с всеки топъл лъч. Малка, фина промяна, която не се забелязва, но ти я усещаш. Милиметър по милиметър стъбълцето се променя и израства по-високо и по-силно.

Подухва вятър, стъбълцето се залюлява. Усети колко нежно се накланя и приема ласката на вятъра. Не се съпротивлява, а се отдава на неговата сила. Приема я и се изправя по-силно и копнеещо за още енергия. Усети промяната в стъбълцето, вече е калено и търси. Проследи зелените му очи отправени към безкрайността, жадни да научат, да поглъщат светлина и да отразяват светлина.

Усети хлад, по-силен вятър, облаци, гръмотевици, дъжд. Голяма капка със сила се стоварва въху стъблото, то се огъва, допира земята, колебливо се изправя, изненадано колко сила е поело от дъжда. Устремява се към слънцето за още топлина, радостно от това, че е приело и от силата на дъжда. Усети радостта от силата, усети колко здрави са корените на стъблото. Стабилно го държат. Усети тази стабилност. Вдишай с пълни гърди, поеми топлината от слънцето, през цялото стъбло до корените. Предай топлината към земята и към всички стъбла около теб.

Колкото по-високо израства стъблото толкова по-силен е вятъра. Усети как стъблото е по-жилаво и по-търсещо. Иска да почерпи сила от облаците и гръмотевиците. Иска още светлина и топлина, която да предава на земята за други малки стъбълца. Усети желанието му да търси, приема и отдава.

Поеми дълбоко дъх, вдишай светлина, усети енергията, издишай топлина през стъпалата. Отвори очи. Ти си Богиня!

Получи специално внимание, като се присъединиш в Студио Прекрасна

Присъедини се към нас и се възползвай от премиум тренировки и рецепти.