Select Page
Публикувам писмото и снимките с разрешение на Силвия, която изглежда зашеметяващо! Много красиви гръб, корем, рамене и ръце 🙂

Здравей Руми,
отдавна се каня да ти пиша, като единственото което искам да ти кажа е:

БЛАГОДАРЯ!

отслабване силвия колеваБлагодаря ти за чудесния сайт, за упражненията, за менютата, за настроението и позитивизма, който лъха от теб!!!

Попаднах на сайта ти съвсем случайно, в началото на годината (след коледните празници) реших, че трябва да направя нещо за тялото си (не отслабване, защото не смятам, че съм дебела 170/55кг, а по-скоро стягане и по-правилен начин на хранене).

Докато се рових из нета за упражнения, се появи ти и оттогава почти всяка вечер сме заедно! Тренирам с твоите упражнения от януари месец, като започнах с упражненията за начинаещи.

В началото се задъхвах на лицевите опори на стена (2-рото упр. от тези за начинаещи), а сега спокойно мога да правя всяко ново нещо, което публикуваш (е, не в твоя ритъм и повторения, но все пак ги правя).

силвия колева в гръбПостигнала съм – леко оформени плочици на корема, добре оформени ръце, както и вече по- добре оформено дупе.

Отказах сладкото (от март), не се ограничавм много с храната, просто не ям мазно и ям по малко (колкото да се наям).

И всичко това благодарение на теб!!! Нямам други думи освен: БЛАГОДАРЯ И ПРОДЪЛЖАВАЙ В СЪЩИЯ ДУХ !!!

 

Стопи мазнините и извай тялото си за няколко седмици

От Руми Илиева, сертифициран фитнес треньор
Виж как!