Select Page
Честита Нова година, Прекрасни!

Пожелавам ви да се радвате на здрава, пълна, светла и щастлива година! Обичайте и бъдете обичани. Мечтите, които не сме сбъднали се приближават, не спирайте да мечтаете 🙂

Очаквам всички, на които им стягат дрехите след празниците 😀 , за да поработим върху връзката им с храната. Ако всеки ден ядеш каквото искаш, няма да се тъпчеш на празници. Всяка вечеря трябва да е специална и с храна, която обичаш. Не трябва да ядеш нищо, защото трябва, защото е здравословно или защото от него се отслабва.

Пиши ми, ако искаш да се храниш без чувство на вина и да си в перфектна форма.

А сега моите обещания за 2016.

Бих искала да поработя върху слабостите си и проектите 🙂

1. Много лесно се ентусиазирам, преливам от идеи, работя по 100 неща едновременно. Искам да се науча да работя по 1 нещо. Планът е да прочета няколко книги по темата и да видя как да ги приложа за себе си.

2. Да работя с план. Обикновено работя с клиенти, по проекти и каквото време ми остане пиша статия в сайта. Искам да пиша нова статия всяка седмица. Само 1 статия, за да е малко и постижимо. Много статии, които започвам не виждат бял свят, защото изпадам в проучване, проучване, проучване …. за да не ви подведа и накрая събирам материал като за книга и си давам сметка, че статията ще отнеме седмици да бъде написана и не я пиша.

Освен това съм й практик и искам да тествам нещата върху себе си, което също отнема време. Не споделям за нищо, което не съм тествала поне 6 месеца. В началото на сайта имаше статии, в които споделях за различни експерименти и до днес получавам писма с въпроси за тях. А статиите имат нужда от корекции на база опита и проучванията, които съм направила през годините. Обаче човек не може да редактира постоянно всичко, което е правил. И това ме кара да съм много внимателна с всички нови статии. Искам да намеря баланса между това да съм внимателна, да проучвам всичко добре и все пак да споделям какво съм научила.

3. 2016 искам да завърша печатната книгата, която пиша. Замислила съм я интерактивна, четеш книгата, но и правиш разни неща в сайта (например тестове). Идеята на книгата е всеки да намери своя начин на хранене, така че да поддържа своето здраве и форма без да се напряга. Хем е обща, хем индивидуална. Хем, не искам да давам точен план, хем съзнавам, че в началото човек има нужда да следва точен план, направен от някой, на който може да се довери. Целта на книгата е да те накара да пробваш много неща и да видиш, които са твоите. Защото всеки е различен не само физически, но и има различно ежедневие, което постоянно се променя. Искам да дам средство, с което да можеш да се адаптираш във всяка ситуация. Така, че винаги да ядеш каквото искаш и винаги да си в топ форма. С две думи да не мислиш за храна. Когато нещо стане рутина, не мислиш за него. Сигурна съм, че можеш да си измиеш зъбите със затворени очи. Искам и храненето ти да стане точно такъв, автоматичен и подсъзнателен навик. Така че, като дойде Коледа и Нова година да нямаш нужда да ядеш нещо специално, защото всеки ден ядеш специално 🙂

4. Скицирала съм и проекта „Сладка независимост“ – как да спреш контрола на сладкото върху теб. Това е курс (видео и текст) за зависимостта от сладкото. Идеята е да си независима и да нямаш внезапни пориви за сладко. Не съм против сладкото, а за това да го ядеш, когато ти се яде, а не защото си в абстиненция (съвсем нарочно използвам тази дума, защото сладко-зависимите са като наркомани).

5. Да снимам 2 тренировъчни програми. Едната е Дупемания – оформяне на кръгло, щръкнало дупе. По-лека програма от fit30. След високоинтензивна програма (като fit30) е добре да се тренира малко по-леко. Искам да имаме и по-лека програма, което не я прави по-малко ефективна. Има си методи, хем да е по-ниско интензивно, хем да се постигат резултати. Втората програма имам идея каква да е, но й е рано за споделяне, искам да я обмисля 🙂

Това е, не искам повече неща. Малко, но да ги завърша 🙂

Какви са твоите Новогодишни обещания?
Запиши ги в коментарите и си ги прочитай всеки месец, за да си по-отговорна.

 

Стопи мазнините и извай тялото си за няколко седмици

От Руми Илиева, сертифициран фитнес треньор
Виж как!