Какво включва програмата:

Изготвяне на индивидуално меню

Предвидила съм 40 минути онлайн кореспонденция, в която да обсъдим твоите хранителни предпочитания. Ако имаш нужда от повече време да ми разкажеш какви са желанията ти за менюто, не се притеснявай, ще ти предложа допълнителна имейл консултация.Предвидила съм 40 минути онлайн кореспонденция, в която да обсъдим твоите хранителни предпочитания. Ако имаш нужда от повече време да ми разкажеш какви са желанията ти за менюто, не се притеснявай, ще ти предложа допълнителна имейл консултация.Предвидила съм 40 минути онлайн кореспонденция, в която да обсъдим твоите хранителни предпочитания. Ако имаш нужда от повече време да ми разкажеш какви са желанията ти за менюто, не се притеснявай, ще ти предложа допълнителна имейл консултация.

Следене на постигнатите резултати в продължение на 5 седмици

лед изготвяне на менюто. В началото на програмта се снимате (може да видите снимки по-долу как), след 4 седмици на менюто отново се снимате. Руми прави анализ на началните и на снимките след 4 седмици. За такъв кратък период не може да се постигне желана цел, но има напредък, който повечето хора не забелязват. Не го забелязват, защото на снимките виждат не колко са напреднали, а колко още им остава – това е нормално – всички искаме бърза и лесна промяна – но нищо в живота не се случва без упорита работа, постоянство и време.

Интензивна имейл помощ

Получаваш 100 минути имейл консултация, които може да използваш в рамките на 5 седмици след изпращане на прогрмата. Можеш да ми напишеш 3 или 30 имейла, зависи какви въпроси имаш. Ако имаш нужда от повече време, насреща съм 😉 Нормално е да загубиш мотивация. Нормално е да срещаш трудности – в такъв момент изпрати ми имейл и сподели – ще те мотивирам и ще продължиш да намаляваш мерки. Ще ти кажа какво е нормално топене на мазнини, а не какво се рекламира за нормално.

Получи специално внимание, като се присъединиш в Студио Прекрасна

Присъедини се към нас и се възползвай от премиум тренировки и рецепти.

Резултати на клиенти използвали програмата