Ден 3: подарък персонално меню и тренировъчен режим, изготвени за теб!


Последният, на който правя подарък е Илка – участник в Ден 3, вече съм й изпратила имейл 🙂
————–
Ден 2: на random.org номер 3 в списъка е Мерием (писала е псевдоним в коментарите, а видях името от Facebook, затова не го споделям цялото), ииии без да искам натиснах още веднъж да се разбърка списъка и реших, че това е съдба, имаме още един номер 3 – Ива Пейчева Иванова – писах на двете читателки, вече чакам данните им да започна с изготвянето на менютата.

Условията днес са същите, но искам да съм полезна и затова питам “Каква най-голяма трудност/и срещаш при постигането на фитнес целите си?” Идеята е след като прочета отговорите, през 2013 да се опитам да помогна с това, с което ти е най-трудно. Не е задължително да отговориш, за да се запишеш за участие. Както и не се притеснявай, че ще звучиш все едно се оправдаваш, не сме тук, за да се съдим, а за да си помагаме 😀 .

Внимание: Ако се абонираш да получаваш имейли с новите коментари, може да получиш стотици! Не изпращам спам, това са автоматични имейли, защото си се абонирала. Във всеки имейл има препратка, която като се кликне и се прекратява абонамента, съответно спираш да получаваш имейли с новите коментари.

Отново ще избера 1 (или колкото съдбата покаже 😉 ) коментар.

Как да се запиша за участие:


Направи тези две неща:

1. Сподели снимката по-долу във Facebook (кликни върху нея и автоматично отиваш във Facebook) и въведи следния текст: „Безплато персонално меню изготвено специално за теб!“

koleda-2012-3-fb-2

2. Остави коментар под тази статия, като отговориш на въпроса по-долу. В полето за имейл адрес попълни истинския си имейл адрес, защото на него ще ти пиша какви данни ми трябват за изготвяне на менюто. В полето за име може да напишеш псевдоним или каквото искаш.

Пример:

Име: Руми

Имейл: blabla@blabla.com

Сайт: тук сложи линк към Фейсбук профила си, примерно на Руми профилът е http://www.facebook.com/rumi.ilieva
Увери се, че информацията в профила ти е достъпна за преглед (да не си я ограничил само до приятелите или да е заключена).

В полето за коментар: Ако имаш желание отговори на следния въпрос:

Каква най-голяма трудност/и срещаш при постигането на фитнес целите си?

Кой ще спечели:

На случаен принцип ще избера кой получава персонално меню и тренировъчен режим. Използвам random.org, където ще се разбъркат имейлите на участниците, този който се падне на трето място ще му изготвя лично меню 🙂 Номер 4 и 5 са резерви. Избраният ще обява в утрешния пост.

Колко пъти мога да участвам:

Имаш право на 1 запис за участие на ден, днес е последният ден. Ако оставиш няколко коментара за деня това не увеличава вероятността да спечелиш 🙂

Кой може да участва:

Всеки, навършил 18 години, не бременен 😉

Да видим какви ще са най-честите трудности във фитнеса (фитнес не е упражнения във фитнес зала, а всичко свързано с физическите упражнения и здравето на човека. Т.е. всеки вид тренировка и грижа за тялото, духа, съзнанието е фитнес!)

Получи специално внимание, като се присъединиш в Студио Прекрасна

Присъедини се към нас и се възползвай от премиум тренировки и рецепти.