Ден 2: подарък персонално меню и тренировъчен режим, специално за теб!


Днес на random.org номер 3 в списъка е Анелия Райчева, вече съм й изпратила имейл с инструкции и чакам включване. Нямам търпение да започнем и да видя снимките преди-след и ако читателката иска да ги споделя в сайта след време (дано не е срамежлива 🙂 )

Днес продължаваме с подаръците, отново ще избера 1 коментар и за да ни е по-интересно освен контактите си предлагам да се опознаем, всеки споделя колкото и докъдето иска, даже не е задължително, просто ми е интересно да се запознаем. Вижте по-долу в условията какви са въпросите и ще се радвам да се включите 🙂

Как да се запиша за участие:


Направи тези две неща:

1. Сподели снимката по-долу във Facebook (кликни върху нея и автоматично отиваш във Facebook) и въведи следния текст: „Безплатно персонално меню изготвено специално за теб!“

koleda-2012-2-fb

2. Остави коментар под тази статия, като отговориш на трите въпроса по-долу. В полето за имейл адрес попълни истинския си имейл адрес, защото на него ще ти пиша какви данни ми трябват за изготвяне на менюто. В полето за име може да напишеш псевдоним или каквото искаш.

Пример:

Име: Руми

Имейл: blabla@blabla.com

Сайт: тук сложи линк към Фейсбук профила си, примерно на Руми профилът е http://www.facebook.com/rumi.ilieva
Увери се, че информацията в профила ти е достъпна за преглед (да не си я ограничил само до приятелите или да е заключена).

В полето за коментар: Ако имаш желание отговори на следните въпроси и аз ще дам отговори, нали трябва да е взаимно 🙂
1. Какъв фитнес подарък искаш за Коледа?
2. От колко време тренираш?
3. Какъв вид тренировки обичаш най-много?

Кой ще спечели:

На случаен принцип ще избера кой получава персонално меню и тренировъчен режим. Използвам random.org, където ще се разбъркат имейлите на участниците, този който се падне на трето място ще му изготвя лично меню 🙂 Номер 4 и 5 са резерви. Избраният ще обява в утрешния пост.

Колко пъти мога да участвам:

Имаш право на 1 запис за участие на ден, т.е. утре пак може да участваш. Ако оставиш няколко коментара за деня това не увеличава вероятността да спечелиш 🙂 Но ако участваш всеки ден – това увеличава вероятността 🙂

Кой може да участва:

Всеки, навършил 18 години, не бременен 😉

Отговорите на Руми:
1. Какъв фитнес подарък искаш за Коледа?
Отдавна искам нова чанта за тренировки (Известна като бългрска торба – пълни се с пясък и може да се контролира лесно тежестта като се махат или добавят торбички с пясък). Сегашната ми е супер неудобна, от материя, която като се изпотя и се хлъзга по мен „Мизерията прави шампиона“, беше казал някой 😀 . Отлагам покупката, защото обичам да си направя проучване и винаги избирам дълго, а в момента нямам време за това.

2. От колко време тренираш?
Тренирам с прекъсвания от 19 годишна. От 4 години да пропусна тренировка е все едно да не си измия зъбите.

3. Какъв вид тренировки обичаш най-много?
С времето отговора на този въпрос се променя 🙂 Обичам силови тренировки, които са на ръба на възможностите ми. Напоследък много ме влече да тренирам бавно за перфектна форма. Невероятно предизвикателство е бавната тренировка докато се опитваш да запазиш перфектна техника на изпълнение. Подобна тренировка изисква вглъбяване и за сега не ми се отдава да я снимам, защото не мога едновременно да броя, да обяснявам техника на изпълнение и да се концентрирам. Макар да опитах в Коледната тренировка, с която се горят 450 калории (вие ще кажете дали виждате разлика).

А сега ми е любопитно да чета вашите отговори 🙂

Получи специално внимание, като се присъединиш в Студио Прекрасна

Присъедини се към нас и се възползвай от премиум тренировки и рецепти.