Select Page
Здравей, Руми!

Пиша ти по повод прекрасните рецепти, които споделяш в сайта ти. Тренировките също са много добри и в комбинация с правилно хранене, ефектът е зашеметяващ!

Поддържам форма със спорт от няколко години, старая се да се храня пълноценно и здравословно, но съм студентка и понякога не се получава, като съм на лекции по цял ден… Колкото и добро желание да имам, няма как винаги да си приготвя вкусна храна и хапвам в движение.

Признавам си, че имах проблем с разнообразното хранене наистина. Бях “забила” на едно място с еднообразни рецепти, понеже предпочитах да е здравословно, макар и горе-долу едно и също, пред това да бъде нещо не толкова здравословно и диетично. Тогава “срещнах” теб, в лицето на сайта ти, съвсем случайно, и нещата претърпяха обрат!

Започнах с рецептите, пробвала съм доста и вече си имам любими. Опитвала съм и тренировките, от тях съм страшно доволна, но ги предпочитам в дните, когато времето е неподходящо за тичане,основно зимата. Харесва ми тичането, тичам от няколко години, с течение на времето си намерих и нови приятели покрай това и изобщо се чувствам страхотно и е голямо разтоварване, не само тренировка.

Забелязвам, че наистина искрено се радваш на резултатите на хората, които тренират с теб. Снимки от резултати ще ти изпратя след 1-2 месеца, надявам се. Сега “закрих” сезона на стадиона и продължавам вкъщи с теб. Предполагам, че чувството на удовлетворение и полезност е невероятно, когато виждаш резултати от труда ти!

Позволих си да направя малки промени в рецептите, в зависимост от продуктите, с които разполагах в момента. Ще ти изпратя снимки на някои, които ми станаха наистина любими и правя най-често. А още повече се радвам, че се оказват вкусни и за някои хората от семейството ми, които в началото ме гледаха с недоверие, като започвах да готвя нещо не традиционно за техните виждания. 🙂

палачинки

Затруднена бях в менюто за закуска. Обикновено ядях овесени ядки с мляко, бъркани яйца със зеленчуци и извара или сандвич с кашкавал. Сега включвам рецептите за палачинки и бухтичките , като когато нямам брашно, използвам овесени трици, а вместо пармезан слагам кашкавал. Не си падам много по месото, когато ям е пиле или риба, но със сладкото водя война от много време…

Имам непреодолими моменти на желание да ям нещо шоколадово. Вече за десерт си правя твоя Шоколадово-ягодов сладкиш, но приготвям само блата и се получава като кексче, много леко и вкусно. 1-2 парчета ме спасяват в тези така тежки за мен моменти.

шоколадов сладкиш

Разбира се, не мога да не ти споделя колко обожавам рецептата за Пица без мая… аз слагам и 50 гр. пуешко филе. Отскоро реших да правя снимки като теб, докато приготвям храната. Сега ще ти пусна от палачинките, шоколадово-ягодовия сладкиш и пицата. 🙂

пица без мая

Благодаря ти още веднъж за помощта, идеите…изобщо за всичко! Продължавай да бъдеш все така идейна, позитивна и усмихната! Всичко най-хубаво ти желая!

Поздрави: Ирина

 

Стопи мазнините и извай тялото си за няколко седмици

От Руми Илиева, сертифициран фитнес треньор
Виж как!