Хранене на крак, рак, бактерии и миома


шейк ананас спанак коноп

Днес ми е ден за преглед имам ли миома или не. Докторът го няма вече 1 час, но този път съм с лаптопа 😀 в чакалнята.

След като се събудих, пих кафе и мислех да си взема душ и на преглед, ноооо се сетих, че може да откарам половин ден в чакане, затова и направих последната тренировка от „Стегни се“- 26 минути, интервална силова аеробика. На 11 март започваме с новата програма (ако са се събрали 11 913 Like на Facebook страницата на сайта, споделяй с приятели, че да не хваща прах програмата 😀 ). Пада се понеделник. Ще публикувам тренировката за деня, предишния ден, за да можеш да тренираш, когато трябва. Така че на 10 март ще публикувам първата тренировка, която е за понеделник.

Вече 2 седмици тренирам с тази програма и някак съм се “поприбрала”, макар днес като се измерих обиколките да са ми същите, а според мен изглеждам различно, мнооооого странно. Програмата е за намаляване на обиколките, упражнения със собствено тегло, много аеробика в самите тренировки и след тях отделна аеробна част. Единствено за упражненията за гръб използвам гири, няма начин да се тренира гръб със собствено тегло (освен ако не се набираш на лост или маса, но и лоста и масата са си уреди).

След тренировката не бях гладна, защото по принцип ям и тренирам по-късно. Но си забърках шейк от:

2 с.л. белено конопено семе
½ ананас (около 150 гр.)
1 шепа бейби спанак (не се усеща)
Малко вода

ананас в блендер

Блендирах за кратко и изпих с голям кеф 🙂 Беше малко на късчета, но много бързах и не го чаках да стане гладко. Когато нямаш време да ядеш, най-лесно е да изпиеш храната!

Днес е слънчево и много исках да дойда пеш до Шейново, но заради тренировката закъснявах и хванах такси. Сега виждам, че спокойно можело да походя, при това без да бързам.

Взех си резултатите:
Микробилогия: няма изолирани микроорганизми
Цитонамазка: PAP I и PAP IIa – от каквото видях в интернет, а и сестрата ми каза, са ок резултати.

Сега чакам да разбера има ли миома или няма миома – мисля, че няма, и съм на косъм да си тръгна и да вляза в първия гинекологичен кабинет по пътя за вкъщи ….

А сега да свърша малко работа.
———————————-
Чаках 2 часа, докторът не дойде и си тръгнах. Друг път ще разбера имам или нямам миома…

Получи специално внимание, като се присъединиш в Студио Прекрасна

Присъедини се към нас и се възползвай от премиум тренировки и рецепти.