Select Page
Денят започна по-рано и отново се храних за поддържане на килограмите, а не за намаляване на подкожни мазнини. Ако сте пропуснали храненията предишните дни, вижте ги по-долу:

Ден 1Ден 2Ден 3Ден 4

9:00 Кафе

10:00 Тренировка

10:30 Коктейл от супер храни
Снимките на жабуняка са в ден 4 – какао, мака, спирулина, хлорела. Трябваше да изляза и почти целия ден бях навън и в движение.

13.30 Обяд
300 гр. ананас (това е един малък ананас) с 40 г конопено семе. Прибрах се само да хапна и отново тръгнах по задачи.

ананас с конопено семе

17:00
Парче сладкиш „Розов цвят“ (от Слънце и Луна) с извара, шам фъстък, овесени ядки, има и захар (това е захарта ми за седмицата).

сладкиш розов цвят от Слънце и Луна

снимах с телефона22:00 Вечеря
Пъстърва с печени гъби, салата (Айсберг, домати, магданоз, копър, маслини, слънчоглед), около 30 гр. пушена моцарела. През деня се храних основно въглехидратно и за вечеря реших без хляб, но пък рибата и салатата бяха сухи (не мазни) и си добавих моцарела за мазнини.

пъстърва с гъби

Шпиковах пъстървата – правят се няколко разреза и от двете страни. В разрезите се слагат подправки, в моя случай сол, риган и резенчета стар чесън. Гъбите сложих да се пекат заедно с рибата, не използвах мазнина.

шпикована пъстърва с гъби

Налях си чаша червено вино. В кварталния магазин имаше дегустация на вина от Поморие и нали е моя край (Бургас) реших да зарадвам момичето и да взема една бутилка, хареса ми, макар да не съм фен на Поморийските вина.

вино от Поморие

 

Стопи мазнините и извай тялото си за няколко седмици

От Руми Илиева, сертифициран фитнес треньор
Виж как!