Select Page
бъркани яйца с кашкавал и домат

Денят отново започна с кафе и четене на пощата. Тренировка 24 минути. Закуско-обядвах 3 бъркани яйца с 1 с.л. краве масло, 50 гр. кашкавал, 1 домат и накрая 600 гр. диня. Много се заситих и не помислих за храна дълго време. Имах да правя много менюта, а менюта на гладно не мога да правя, защото нон стоп гледам храна, смятам храна и колкото повече я гледам толкова повече ми се яде. Но ако преди това съм се наяла до козирката мога да гледам снимки на храна без да изгладнявам.

Трудно е да се устои на изкушение, ако нон стоп си подложен на него. При започване на хранителен режим, най-добре да разчистите хладилника, за да не изпитвате силата на волята си. А на работа не дръжте храна около вас, защото гледането на храна предизвиква апетита.

Късния след обед изпих обичайното лате, пак беше слънчево като вчера 🙂

Около 7 часа след огромния обяд започнах да изгладнявах и замислих огромна вечеря – правих пица. Стана безумно вкусна и хапнах цели 3 парчета. Отново много добре се заситих с 1000 калории 🙂 и се изтегнах с книжка и чаша розе да почета книжка. За съжаление приключих с „4 hour body” на Тим Ферис, много яка книга, препоръчвам я, мисля, че съм я виждала издадена и на български. Написана е увлекателно, има много неща, с които съм съгласна и други, които трябва да проверя дали са така 😉

 

Стопи мазнините и извай тялото си за няколко седмици

От Руми Илиева, сертифициран фитнес треньор
Виж как!