Select Page
Отслабването не е лесно, но е простичко. Трябва да правиш 2 неща:

Първо: да ядеш истинска храна в точното за теб количество
Второ: да тренираш
Отслабва се с храна, а не с гладуване. По време на отслабването трябва да се храниш по същия начин, както ще се храниш и след това, но с по-малки количества. Ако докато отслабваш се храниш по един начин, а след това по друг, нормално е да си върнеш свалените килограми.

Тренировките са много важни, ако искаш да изглеждаш добре и да си здрава. Ако не използваш редовно тялото си (т.е. движиш се и тренираш), то ще боледува и няма да има здрав вид.

Вероятността за болести се покачва, ако не даваш на тялото си необходимите вещества (чрез хранене) и не го използваш редовно (чрез трениране).

Мога да ти помогна и с храненето и с тренировките 🙂 Ако не знаеш как да се храниш, изпрати ми имейл само 2 думи “искам промяна”. Виж какво представлява твоята индивидуална програма.

Започни тази тренировъчна програма за начинаещи. Само 20 минути на ден, а е супер ефективна. Няма нужда да тренираш дълго, освен ако искаш 🙂 Аз поддържам форма с кратки, 20 минутни тренировки. Тренирам кратко и умно 🙂

Това са най-честите въпроси, които получавам


Подредила съм ги по популярност. Това е цялата практична информация, от която имаш нужда. Ако по-долу не виждаш въпроса, който искаш да зададеш, вероятно няма значение за влизането във форма. Незначителни въпроси са: кога да ям; колко често да ям; колко вода да пия; кога да тренирам … – краткият отговор на всички тези е: няма значение 🙂

Важното е да тренираш и да ядеш, всичко друго е без значение!

1. Може ли да се тренира по време на месечен цикъл

2. Защо с коремни преси не се топи корема

3. С колко килограма гири да тренирам

4. Как да стегна отпуснат бюст

5. Как да се храня на празник

6. Най-идиотските начини за отслабване 😀

7. С кои упражнения да стегна ръцете

8. Какво да правя, когато съм в застой/плато

9. Как да тренирам с травма

10. Как да тренирам за стягане и мускули

11. Отслабване и алкохол

12. Може ли да се отслабва със сушени плодове и мед

13. Растителни източници на протеин

Ако се чувстваш объркана откъде да започнеш, пиши ми и ще ти помогна да влезеш във форма, като изградиш здрава връзка с храната и тренировките. Пиши ми само 2 думи “искам промяна”.

 

Стопи мазнините и извай тялото си за няколко седмици

От Руми Илиева, сертифициран фитнес треньор
Виж как!