Select Page
Прекраснииии 😀 как сте? Аз съм супер! Под пълна пара, защото сега е сезонът на интензивна работа с клиенти 🙂 Правя 3 неща: хранителни режими, отговарям на имейли и снимам ДУПЕМАНИЯ 😀

Имам новина: стартът на ДУПЕМАНИЯ е на 11.04.2016, оле!

Под анкетата има кратко описание, цена и кога е 50% отстъпка за редовни читатели. Скоро ще подготвя и по-дълга и красива страница.

Целта на тренировките е да повдигат и окръглят дупето. Спокойно, няма да ти порасне дупето и да стане още по-голямо 😀

За тренировките имаме нужда от гири, стол и ЛАСТИК.

ВЪПРОСЪТ: можеш ли да си набавиш ластик? Най-долу има анкета, моля отговори, за да знам дали да спра да се притеснявам, че снимам програма, която редовните читатели няма да могат да изпълнят на макс (може и без ластик, НО не е същото. Ластикът направо гори и пари! Искаш ластик, ако искаш гръгло дупе 😀 )

Ето моя:

lastik-rumi

Ластикът е затворен кръг, сгънат на две е 50 см (обиколка на кръга 100 см). Ластик между 40-50 см (обиколка 80-100 см) също ще свърши работа. Може да си вземете от тези на метър и да го вържете на възел (те са от тънкия вид и не са достатъчно трудни, но за преход към от ниво 2 към 3 са добри). Добре е да се гледа дебелина на ластика, колко е дебел силиконът. Аз снимам с много труден, дебел е 6 мм (нямам предвид ширината на ластика, а дебелината). Пробвах с един от Lidl, беше страхотен като размер, тънък може би под милимиетър, но се скъса около 10та тренировка. Затова избрах да тренирам с дебел ластик, хем е здрав, хем е трудно. А и ако ще доставям ластици за вас, не мога да си позволя да е нещо, което ще се скъса. Но се отказвам да доставя ластици за ДУПЕМАНИЯ, защото не мога да кажа дата за старт.

Тренировките са снимани за ниво 3 (по-трудното), което препоръчвам да се изпълнява с ластик, и за ниво 2 (по-лесното), за което няма нужда от ластик. Ниво 2 е като втори прозорец в тренировката, както беше във fit30. Има и прозорец за следващо упражнение.

Моля, да отговорите на въпроса, по-долу, за да знам дали да се притеснявам, че нямате ластици:Какво представлява ДУПЕМАНИЯ:

1. 16 тренировки за цяло тяло.
Тренировките са 20-25 минути + 10 минути (разгряване+разтягане). Не съм снимала обяснение на упражненията, НО по време на тренировките постоянно казвам “изправи гърба, коленете назад, прави подбедрици, без чупка в кръста” 😀 . Прецених, че така е по-добре, да напомням през цялото време. А и по-малки видео файлове стават, като съкратя 5 минути обяснения 🙂

2. 6 аеробни тренировки.

3. 10 мини ДУПЕподпалвачки 3-6 минути. Изпълняват се като втора тренировка за деня, идеални са за пред телевизор, на дивана или в леглото. Ако не искаш да тренираш 2 пъти на ден, тогава добавяш след основната тренировка за деня. Има подробно описание как може да се комбинират тренировките за различни ситуации. Искам всеки да може да си напасне програмата и да извлече максимална полза.

Във всяка тренировка за цяло тяло наблягаме или на упражнения за повдигане на дупето или на зоната на брича. Отделно има акцент на още една зона. Примерно днес снимах тренировка 8, смаза ми раменете. В предната беше коремът. Една смачка ръцете. Идеята е, че редуваме различни акценти, така че цялото тяло да се оформя и стяга.

За сравнение, ДУПЕМАНИЯ, е по-лека програма от fit30, но не си представяй, че лежим на плажа и махаме с крака. Ще работим здраво, но без да се готвим за специалните части (както ме майтапят клиентите на fit30) 😀

4. Менюта с различни начини на хранене
С тренировките е ясно, но виждам, че повечето хора срещат трудност с храненето. Към ДУПЕМАНИЯ има няколко менюта, които да следваш. Менютата са базирани на различни начини на хранене, за да може да прецениш какво работи за теб. За това пиша в книгата (която пиша от мноооого време), че за всеки човек има подходящ начин на хранене и че не всяко меню е за всеки. Трябва да опиташ, за да прецениш, няма друг начин! Искам да имаш възможност да опиташ повечето добри начини, за които знам и които използвам при работата ми с клиенти. Искам да намериш своя начин на хранене!

Забележка: ако имаш индивидуален режим, изготвен от мен, тези менюта също ти вършат работа, но ще ги адаптираш към себе си, на база нещата, които сме обсъждали по имейл. Може да прилагаш замените, които имаш в режима.

Искам да имаш страхотен старт на летния сезон и да съм ти максимално полезна! Затова и за храненето ще се погрижим.

Менютата ще са подходящи за теб, независимо как се храниш 🙂

5. Тренировъчен календар за 12 и 8 седмици. Препоръчвам програмата да се направи за 12 седмици, но може и за 8.

Какво не се включва:
1. Отговор на въпроси по имейл и обсъждане на индивидуални случаи. Затова е работата ми с индивидуалните клиенти. Ако искаш да обсъждаме твоя случай, пиши ми и започваме 🙂

2. Адаптация на менютата. Те са такива каквито са и няма да се персонализират за всеки. Няма да отговарям на въпроси за менюто на всеки. НО следя коментарите и реагирам със седмични имейли 🙂

ЦЕНАТА
Цената на програмата е 160 лв.

Искам да благодаря на всички, които подкрепят сайта от години и затова програмата може да се закупи с 50% отстъпка през 2 дни.
На 4 и 5 април 2016, програмата може да се закупи за 80 лв.

От 6 април цената на програмата ще е 160 лв. Ще обявя във Фейсбук и тук в сайта, когато записването с отстъпка е отворено (от 00 часа на 4.04).

Начини на плащане
1. Банков превод
2. С карта чрез Paypal (за чужбина е най-удобният и бърз метод).

Програмата стартира на 11 Април и тогава ще имате достъп до тренировките и менютата.

Ако имаш въпроси, питай в коментарите, с радост ще отговоря 🙂

Руми

 

Стопи мазнините и извай тялото си за няколко седмици

От Руми Илиева, сертифициран фитнес треньор
Виж как!