Select Page
Имам напредък със закаляването. Успях да издържа 3 и 5 секунди студен душ, хватката е преди студения душ да е много гореща водата. Всеки ден пия коктейл от супер храни – сурово какао, мака (силен адаптоген), спирулина, коноп, келп, пчелно млечице, мед и пчелен прашец. Отделно хапвам и 20-30 г годжи бери, който ми е много, много вкусен. И разбира се разходка на слънце около 1 час, а общо разходка около 2 часа.

Тренировката беше кратка, около 18 минути, но много интензивна, 5 упражнения, които обхващат големите мускулни групи – клякане, повдигане на ханша на 1 крак, лицеви опори, гребане, тройно упражнение за корема. Снимах тренировката и имам новина.Работя върху нов сайт, който ще бъде само за домашни тренировки, така че да тренираме заедно без да губим време и да зависим от място. Тренировките ще могат да се даунлоадват, така че ако искате да си ги записвате на DVD или да си ги пускате на ТВ, вече ще е възможно.

Сайтът ще е платен, обаче цената ще е достъпна за повечето хора, 10 лв. на месец. А, за който това не е достъпна цена, ще ми пише и ще му кажа при какви условия ще му дам безплатен достъп.

Вярвам, че всеки човек трябва да има достъп до здраве, независимо от финансовите си средства. Но и вярвам, че безплатното не се цени, затова ще поискам в замяна да се ангажира всяка седмица да публикува напредъка си. Мисля, че това е честна сделка 🙂 така ще дам безплатен достъп, само на хора, които са мотивирани да тренират.

Очаквайте съвсем скоро да обява старта на новия сайт, през първите няколко дни ще има възможност да станете член на половин цена, 5 лв на месец, както и други бонуси, само за тези които първи са станали членове.

Вече съм снимала нивото за начинаещи – 5 тренировки, по 1 за всеки делничен ден от седмицата. Това са видео файлове по 50-60 минути, в които показвам правилното изпълнение на упражненията, после загряваме, правим тренировката и накрая разтягаме. Все едно, че тренирате с мен у вас 🙂 Самата тренировка е до 30 минути, но файловете са 50-60 минути, защото обеснявам много неща, когато научите обясненията, няма нужда повече да ги гледате/слушате и тренировката ще ви отнема до 30 минути.

От нивото за напреднали съм снимала 3 тренировки, като подготвя още 2 и мисля да пусна новия сайт за клиенти. След това всяка седмица ще имате по 1 нова тренировка, която може да си даунлоаднете.

Това е за новия проект, по който работя 🙂

Бях на интересен „театът” – сетивен Лабиринт. Влизаш в един лабиринт и ти се случват разни неща. Няма да издавам, защото е важно да не знаете предварително какво ви очаква. Определено беше интересно, провокира ме, научих нови неща за себе си, изненада ме … Идеята е супер, но само 20-30% от реализацията ми хареса, но си струваше. Тук има контакти, трябва да си резервирате място предварително, защото в лабиринта се влиза един по един с около 10 минути разлика.

Храната за днес

Изпих ½ доза суроватъчен протеин преди тренировка, че стана обедно време докато отговоря на всички имейли и коментари. После монтирах видеото и стана 2 часа след обед и реших, че ми се полага обилен обяд, все пак само на протеин и коктейла от супер храни бях. 3 бъркани яйца (без мазнина), 60 гр. сирене (не можах да го изям), 2 филии хляб намазани с около 3-5 г био (органик) кокосово масло (също е супер храна), 2 домати (не можах да ги изям).

Обилен обядОчите нямат наяждане ....След 2 часа пих капучино, след още 2 часа хапнах 2 ябълки и към 22 часа вечеря боб със суров сос и за десерт печена тиква.

Падна се сладка тиква, все едно мед имаше, а нямаше, безумно вкусноХраната за деня не е много, обаче и двата пъти като седнах да ям, обилно хапнах, което го казвам, за да покажа, че ако през деня не се ядат боклуци, тренира се редовно, поддържа се активен живот (ходене, мисловна дейност), човек може 2 пъти на ден солидно да си хапне и няма да напълнява. Идеята е да се яде като се седне за хранене, никакви междинни похапвания, макар че и 5-6 пъти хранене на ден работи, но да не са големи хранения.

Публикуваха моя статия в edna.bg за смазващи корема упражнения, има 48 000 четения! Шокирах се от интереса!

Руми с Марта и НомиВечерта издържах да не си пусна климатика (още няма парно), не че беше студено, ама така за разкош по-топличко да е. Избрах грейка, одеало и 2 котки :), не на климатика!

Това е за днес. Реших да си записвам от време на време какво хапвам и какво работя и най-вече да обявявам публично върху какво работя, защото това ме стимулира да завърша проекта. Когато кажеш пред много хора плановете си, това те кара да ги изпълниш 🙂 , така че дръжте ме отговорна 🙂

 

Стопи мазнините и извай тялото си за няколко седмици

От Руми Илиева, сертифициран фитнес треньор
Виж как!