Select Page
Прекрасни, ехаааа това е последната седмица на 90 дневното предизвикателство! С който и да говоря, всеки споделя, че сякаш беше вчера и как бързо излетяха 3 месеца. Животът си тече и не трябва да отлагаме нещата, които искаме.

Ако сега попадаш на сайта: започнахме предизвикателство за 5 тренировки седмично в продължение на 90 дни. Нека твоите 90 дни започнат сега. Прочети за предизвикателството и след това следвай плана. Тук е списъкът на всички тренировки по дни.

Ако тренираш редовно вече 3 месеца и не постигаш целите си, вероятно трябва да промениш нещо. Няма как да правиш едно и също и да очакваш различен резултат! Ако искаш да ти помогна да намериш твоя различен подход, пиши ми на имейла. Виж как помогнах на тези хора.

Ако искаш нещо направи го сега! Ако има нужда от планиране, планирай, но не отлагай.

Лесно е да се каже, но е трудно да се направи. Аз също планирам и знам колко е трудно да вмъкнеш нещо ново в графика си. Вече знам, че няма как само да вмъквам нови неща, трябва й да се откажа от нещо, за да продължа напред. Понякога нещата, от които не са отказваме не са нещо лошо и затова е трудно да направим избор и да продължим напред.

По-лесно ми е да направя избор като си задам въпроса “Това ще промени ли качеството ми живот? Ще ме направи ли по-щастлива? Ще ме направи ли по-добър човек?” – ако отговорът е “Не”, значи мога да се откажа от нещо.

И за да не е гола теория ще дам пример от коментарите. Някой сподели, че е занижил критериите си за чистота, така му остава повече време и за тренировка и за семейство. В крайна сметка дали ще бършеш прах 1 път месечно или всяка седмица, не те прави нито по-щастлива, нито по-добър човек, нито те развива по какъвто и да било начин. Ако повече прах те дразни, разбира се няма да е това, от което се отказваш, бърсането на прах е само пример.

Когато наближава край (на годината, на проект …) е супер време човек да си направи равносметка какво е научил, ще добави ли нещо в живота си и какво ще МАХНЕ. Защото не може постоянно да поемаме нови задачи, трябва да се откажем от други. Трябва да ни е ясно какво е важно за нас, кои са нещата, които ни карат да се чувстваме щастливи – това е върху, което трябва да концентрираме енергията си.

Започнала съм статия какво научих от тези 90 дни. Ще ми е интересно и вие да споделите. За сега ви оставям да си го мислите и по-късно тази седмица ще го обсъдим 🙂 .

Планът за тази седмица
/по този начин искам да е организиран планът за след 90 дневното предизвикателство/

Имаме нова 90 минутна тренировка за горене на калории. Най-честата заблуда, която срещам е, че хапваш каквото си искаш и с тренировки гориш изяденето. С тази тренировка ще ви покажа какво значи да се горят калории, който има време и тялото му издържа, нека гори 😉

Ден 85Нива 2 и 3

Ден 86Ниво 2защо не се пробваш с ниво 3? Вече знаеш как да модифицираш упражненията. Ако не опитваш по 1-2-3 повторения от по-трудния начин, как ще ги научиш? Изпълнявай упражненията от ниво 3 в по-лесни вариант, но опитвай няколко повторения от по-трудния вариант. И не унивай, ако не се получава от първия път, ще се получи, само не спирай да опитваш.
Ниво 3

Ден 87Нива 2 и 3

Ден 88
Нова тренировка около 90 минути. Който няма време може да тренира 30 или 60 минути, в описанието ще пише как. Така съм я изсмилила, че са 3 части за цяло тяло, затова може да се изпълни частично.

Ден 89
ПОЧИВКА

Ден 90
Повтаряме ден 88 – 90 минути

Ще гориш ли калории с дългата тренировка или ще тренираш 20-30 минути?

 

Стопи мазнините и извай тялото си за няколко седмици

От Руми Илиева, сертифициран фитнес треньор
Виж как!