Select Page
Още един ден, в който ще тренираме здраво и ще хапваме чисто. Ако сега попадаш на сайта, обещали сме си да тренираме 5 пъти седмично в продължение на 90 дни, тук са всички тренировки по дни.

Ако тренираш редовно и не виждаш резултат, обикновено причината е в количеството и вида на храната. Виж какви резултати могат да се постигнат с хранителен режим (и забележи, че не всички са за 2 месеца, има и за 12!).

Планът, само 1 тренировка, 1 път – 20 минути
Който иска да я направи още 1 път или 1/2 (до средата на видеото)

20 минути HIIT за бързи резултатиПрекрасни, в горното видео ще видите как натоварването ми идва мноооого в повече, само заради вас завърших тази тренировка. Върлува вирус, хвана ме. Леко го изкарах, през цялото време работих. Но когато боледувам намалявам храната, основно растителна, според мен това ми помага да се излекувам по-бързо. Като намаля храната и не тренирам, резултатът е спадане на силата.

Хронология: Първо ме удари в слабото място – сливиците, мина ми за 2+2 дни. После снимах тази тренировка. И после ме удари в носа, сополи, нямаше как да снимам, само мислех тренировки и леко ги маркирах. И това мина за 2 дни. Обаче после си загубих гласа и пак нямаше как да снимам. Е, в първия ден с някакъв глас (днес) снимах нова тренировка, която ще видите в четвъртък или петък (не съм ги наредила след сряда и ще преценя според натоварването). С две думи леко изкарах всичко, но нямаше как да тренирам и снимам, та сега съм малко назад с графика, дано вече да ми мине изцяло и да наваксам. Стискайте палци.

Хареса ли ти тази тренировка? Трудна ли е или аз не бях в час докато я правех?

 

Стопи мазнините и извай тялото си за няколко седмици

От Руми Илиева, сертифициран фитнес треньор
Виж как!