Select Page
Прекрасни, радвам се много 😀 . Днес пазарувах тежести 😀 Лост с фиксирана тежест, с който ще уголемяваме дупето 😀 . Голямо мислена падна каква да е тежестта. Спрях се на 15 килограма, защото за по-високите тежести имаше негативи, като това как вземаш лоста в домашни условия? Във фитнес зала има стойка, от която го поставяш на раменете. Вкъщи стойка няма, значи трябва да е тежест, която без проблем да може да се вземе от пода (тук ще трябва да снимам как точно става това, за да няма травми).

Другото “ЗА” 15 кг е, че все пак повечето жени искаме да сме по-фини и не толкова мускулести. За успокоение ще кажа, че ще тренираме дупето, гърба с по-голяма тежест, там едва ли някой ще има против да качи малко мускул. А и от 1 тренировка седмично на бедрата с по-голяма тежест нищо няма да ни стане, все пак ако някой толкова много се притеснява, може да кляка и прави напади само със собствено тегло.

Сега си имам лост за хип тръст и започвам да мисля тренировки. Започнах отново да се набирам, бях спряла през тези 90 дни и за 3 месеца от 7 повторения съм паднала на 4! Колко бавно напредваме и колко бързо губим форма 🙁

Благодаря на всички, които предложиха име за онлайна магазина. Все още никое име, което е свободно за регистрация не ми харесва. Последно ме влечаха имена на латински и се заиграх с google translate от бългаски на латински, много хубаво звучи на латински тюркоаз 🙂 (това ми е любимият цвят и си имаме такава стена вкъщи). Започваме работа и по магазина, избрала съм 10тина продукта, които ще продаваме (лост с фиксирана тежест, лост за набиране, гири, постелка, ластици, фоам ролер).

За новите читатели: следваме 90 дневно предизвикателство, планът по-долу е за ден 74, но ти започни от ден 1, ако до сега не си тренирала. Трудността в тренировките нараства постепенно, затова се започва от началото, а не от средата 😉 Ако целта е стягане, оформяне и отслабване, тогава съчетай редовното трениране с хранителен режим, защото само с тренировки е трудно да се постигне видима промяна.

Планът за днес.

Ниво 2 и 3.

Въпрос: Още идеи за име на магазина 😀 ?

 

Стопи мазнините и извай тялото си за няколко седмици

От Руми Илиева, сертифициран фитнес треньор
Виж как!