Select Page
Прррекрасниии 🙂 как сте? Желая ви прекрасна седмица. Представяйте си как в средата на гърдите имате слънце. И ако някой ви се мръщи и пръска негативни емоции, изпъчете гърди и от там изхвърча слънчице, което влиза в гърдите на Сърдиткото 🙂 Вие сте супер жени с мощно оръжие – слънчеви гърди ха ха ха. Тази седмица стреляйте със слънце, топлете и грейте 🙂

Утре имаме нова do do тренировка, 20 минути ниво 3, ниво 2 също е 20 минути.

Получих въпрос във Facebook дали тренирам в апартамент. Да, винаги съм тренирала в апартамент и сигурно вдигам шум. До сега никой не се е оплакал, но знае ли човек. Преместихме се в нов апартамент месец преди старта на предизвикателството. Ремонтирахме и направихме специална противошумна и противоударна изолация, което сигурно помага. Ако ще сменяте настилките, помислете за този вариант. Не е нужно да е във всички стаи, а само там където ще скачате.

Новите читатели: тренировките се започват от ден 1 и се следва плана без наваксване 😉

Идеи за трениране в апартамент

1. Нагласете тренировката да не е в 5 сутринта или след 22 часа. Хората сме по-малко толерантни, ако ни пречат да спим. Ако вдигате шум по време, в което не се спи, може би никой няма да обърне внимание, все пак тренировката е 30 минути, не е цял ден, а и не се скача през цялото време.

2. Ако съседите са нетолерантни, тренирайте в коридора, когато тренировката е с подскоци, или само подскоците правете в коридора.

3. Ако съседите са толерантни, но споменават, че се вдига шум, обяснете им човешки, че правите нещо за здравето си и опитайте и тях да запалите. Обещайте им да им правите домашни сладки от време на време. Кажете, че става въпрос за 30 минути на ден и че не всеки ден има подскоци.

Планът за днес

Ще стреляш ли слънца днес 😀

 

Стопи мазнините и извай тялото си за няколко седмици

От Руми Илиева, сертифициран фитнес треньор
Виж как!