Select Page
Прекрасни, днес ще си припомним тренировки от началото на предизвикателството. Вече сме по-силни и издръжливи, нали 🙂

За новите читатели: обещали сме да тренираме 5 пъти седмично в продължение на 90 дни, а след това завинаги. Прочети за предизвикателството и започни с тренировките от ден 1, като избереш подходящото за теб ниво.

Планът за днес:

Ниво 3.

Ниво 2 (ден 1) – вече знаеш по-трудни варианти на упражненията, така че замествай с тях, ако можеш. Или пък опитай ниво 3.

По желание и за двете нива за финал Бърпи лудостта, която вече не е толкова луда 😉

В началото имаше “мрънкане” за завъртания и усуквания, все още ли това ти се струва трудно? С тренировките работим и за ловкост и координация – това са качества, които много и неусетно подобряват качеството на живот. Това са упражнения за мозъка 🙂

Днес бях на редовния ми сеанс при моя кинезетерапевт. В началото ми даде да направя нещо, на което аз се изсмях, защото нямаше начин да си извъртя ръцете по този начин. Но 2 часа по-късно беше съвсем естествено да мога да го направя. Просто работихме за това да мога.

———–
Обикновено не разказвам защо давам нещо, защото не искам да ви създавам очаквания и нагласи. Както и с хранителните режими се научих да не казвам “това е полезно” или “така ще отслабваш повече”, защото ако човек не го обича ще се напъва да го яде, а то няма смисъл, защото колко време ще се напъваш!?
———–

В началото никой не иска да подобри ловкостта и координацията си. В разговор с приятели едно е да кажеш “стягам се и се оформям с едни тренировки” – това всеки го разбира. Пробвайте да кажете “тренирам и развивам ловкостта и координацията си, това подобрява качеството ми на живот, мога да си завързвам обувките с прав гръб и да се обърна да взема нещо зад мен докато коленете ми сочат напред” 😉

Завързването на обувки е клек с прав гръб 😉

 

Стопи мазнините и извай тялото си за няколко седмици

От Руми Илиева, сертифициран фитнес треньор
Виж как!