Select Page
Прекрасниии 🙂 нова седмица, в която ще станем още по-силни и ще научим нещо ново за себе си. През тези 90 дни работим за изграждане на навици, а не просто отслабване за 1-2-3 месеца. С предизвикателството научаваме нови неща за себе си. След като сме обещали да тренираме редовно – правим го. Така както съм ви обещала да публикувам тренировки 90 дни и го правя, така очаквам и от вас да проявите воля и да бъдем заедно в това начинание.

Знам колко е трудно да бъдеш постоянна. И на мен ми се иска да изклинча и да не свърша нещо, но съм поела ангажимент и няма мърдане. Единствено форс мажорни обстоятелства може да попречат на плана (както на мен ми се случи малко след старта да се разболея и да не мога да тренирам , а после и да снимам. Това изяде преднината, която имах, така че сега съм с 1 тренировка преди вас).

Моля те, напъни се, стегни се. Давам си голям зор и в неделя вечер в 2 посред нощ пиша това. Защото съм ти обещала утре да имаш тренировка (вече е днес). Обещала си да тренираш с мен, прави го!

Ти тренираш – аз снимам – това е нашият договор. И за двете страни е трудно, но ще спазим каквото сме се разбрали.

ПП – Който не спази договора получава по 100 г целулит за всяка пропусната тренировка 😉 Това го пише с малки букви 😀

Планът за днес:
Ниво 3 има нова тренировка do do – мисля, че това е най-добрата комбинация до сега с 10 секундни интервали. Мен ме смаза, особено последната комбинация. Ако нямаш време направи 1 кръг от 14 минити. Ако много ти се тренира, направи и ниво 2, аз ги снимах веднага едно след друго.

Ниво 2 – ако нямаш време направи 1 кръг. Ако ти се тренира повече, направи 3-4 кръга.

Харесаха ли ти тренировките и с кое ниво тренираш?

Ниво 2 да стане ли по-трудно? Чудя се дали не ви щадя твърде много? Ако можете да понесете повече, кажете си.

 

Стопи мазнините и извай тялото си за няколко седмици

От Руми Илиева, сертифициран фитнес треньор
Виж как!