Select Page
Прекрасни, последните 2 дни имахме по-голямо натоварване, а днес малко по-кратко тренираме цяло тяло. Ако имаш мускулна треска, днес може да почиваш, а утре да направиш тренировките по-долу. Съответно през уикенда тренирай един от двата дни, за да имаш 5 тренировки седмично.

За новите читатели: Обещали сме да тренираме 5 пъти седмично в продължение на 90 дни, като целта е да се пристрастим и да продължим след това за цял живот. Изграждамe и нови навици. Прочети за предизвикателството и след това започни с тренировките за ден 1. Не се притеснявай, не си закъсняла, идваш точно на време. Не ни настигай, а следвай плана, след 46 дни ще стигнеш и до тренировките по-долу. Ако искаш да отслабнеш или да се стегнеш, обърни внимание на храната. Виж какво се постига с хранителен режим и тренировки.

Планът за днес, правим ден 10 с тренировка за цяло малко над 20 минути. Ако имаш сили и искаш да тренираш още, направи го. След тренировката добави аеробика като редуваш:
10 скока на въже
10 скока Звезда
10 скока ножица
и така 10-20 минути 🙂 Идеята е да скачаш и да се движиш, така че използвай каквито искаш подскоци. Примерно може след 1 кръг на горните 3 упражнения да правиш 1-2-3 Бърпита без лицева опора.

Ниво 3

Ниво 2

Има ли натрупана умора тази седмица? Каква тренировка искаш утре?

 

Стопи мазнините и извай тялото си за няколко седмици

От Руми Илиева, сертифициран фитнес треньор
Виж как!