Ден 45 нива 2 и 3


Прекрасни, преполовихме предизвикателството, то не останало 😀

Време е за кардио тренировка или както се майтапим с Милото, сърдечна 😀 Голямото скачане с почивка някое силово упражнение.

За новите читатели: следваме 90 дневно предизвикателство за редови тренировки. Тренираме 5 пъти седмично и градим нови навици. Изграждането на нов навик отнема време и иска много воля, с малки стъпки вървим напред. Трудно е от днес за утре да се промениш. Не е невъзможно, но обикновено бързата промяна е в следствие на здравословен проблем, защото когато животът е застрашен мотивацията е много голяма. Въпросът е, когато си здрав да намериш сила и воля да промениш живота си за по-добро. Виж как тези хора промениха живота си и започни от ден 1.

Планът за днес
Ниво 3 – 30 минути тренировка, по желание да се изпълни и ниво 2

Ниво 2 – 30 минути тренировка, по желание още 10 минути скачане на въже.

Обичаш ли аеробни тренировки?
Всеки си има любим вид тренировка. Съветът ми е да тренираш предимно с любимия вид, но да не пропускаш и другите видове. Един балансиран тренировъчен план е добре да включва следните тренировки – силови, аеробни, за гъвкавост и мобилност. В моите програми никога не залитам само по силови или само по аеробни тренировки. Гледам да има микс и от двете. Ако обичаш едното повече от другото това е ок, прави повече това което ти носи удовлетворение, но и не пропускай другото.

Получи специално внимание, като се присъединиш в Студио Прекрасна

Присъедини се към нас и се възползвай от премиум тренировки и рецепти.