Select Page
Прекрасни, започваме 7ма седмица. Желая ви страхотен старт, позитивни, усмихнати и над нещата 🙂

Хич да не ви пука, ако някой не споделя възгледите ви за живота. Правете най-доброто, на което сте способни, все едно е последното нещо, което правите. Не чакайте някой друг да ви мотивира. Вие сте двигателя на промяната. От вас зависи да живеете живота, който искате. Ако искаш нещо, работи за него. Ако не работиш за него, значи е просто каприз. Хората винаги съжаляват затова, което не са направили. Никой не съжалява, че е опитал.

Не спирай да опитваш да бъдеш най-добрата си версия! Ако вярваш в приказки, случват ти се приказки!

За новите читатели: следваме 90 дневно предизвикателство за 90 дни редовни тренировки. Вече сме почти на половината, НО може да се включиш от ден 1, защото отдавна те чакаме и искаме да си още по-Прекрасна, защото тук сме отбор Прекрасни.

Ако искаш видима промяна, обърни внимание на храненето, за да не губиш време. Много хора са паднали в капана “искам само да се стегна и само ще тренирам” – с 30 минути тренировка гориш една ябълка. А за тортата и шоколада трябва да пробягаш 15 километра. Ти избираш – да пропуснеш тортата и шоколада, тренираш 10-30 минути на ден. ИЛИ ядеш торта и шоколад и тичаш 15 километра на ден (поне 2 часа бързо тичане е), за да отслабваш.

Днес правим тренировката от ден 29. Това е първата тен-тен тренировка. Има само още една. Тази седмица ще измисля трета. Отглеждам си ги като малки деца, за сега безименни.

Уикенда снимах 2 страхотни тренировки, едната силова, драгата HIIT, ниво 3 са по 30 минути, ниво 2 са малко под 30 минути.

Планът за днес:
Ниво 3Ниво 2

Тренировките, които мразиш, те развиват най-много!

Във вторник какво искаш силовата или HIIT-а?
(не че ще се съобразя с вота :D, нали съм коуча, който ви гърчи на макс, но пък е интересно да знам какво мразите, че да ви го давам по-често 😀 )

 

Стопи мазнините и извай тялото си за няколко седмици

От Руми Илиева, сертифициран фитнес треньор
Виж как!